mandag 27. juni 2016

Moderne hus med valmet tak

Kjøp Billige Tak Til Hus. Velkommen inn i våre moderne ferdighus! Bo godt i denne stilrene trendy husmodellen med valmet tak. Boligens bruksareal utgjør hele 1kvm.


Dette var et koselig, lite hus med valmet tak.

Familien vokser og trenger større plass. De får tegnet huset om til et funkishus med to fulle etasjer. Valmet tak er skråtak hvor takflatene skråner jevnt ned til alle fire sider.


Et helvalmet tak erstatter husets gavl, mens tak med halvvalm tak har en mindre trekantet valm over en gavlvegg som avsluttes øverst i et trapes. På et valmet tak er gavlspissene borte og taket har helning mot alle fire sider. Taket kan utformes som hel- eller halvvalmstak.


Er taket utført med helvalm forsvinner gavlen på huset og erstattes med en takflate, på halvvalm blir den øverste delen av gavlen dekket av en trekantet takflate. Takformen kan tilpasses et mansardtak og et saltak.

Jeg godkjenner at Fjogstad- Hus lagrer min kontaktinformasjon for å behandle min forespørsel, sende informasjon via e-post og kontakte meg på telefon. Ja takk, jeg ønsker at Fjogstad- Hus sender meg en månedlig e-post med råd om vedlikehold av boligen min. Kafédelen har valmet tak tekket med teglstein. Mange ble tegnet med valmet tak , og det ble populært.


Utvendig har huset valmet tak og en stilren fasade uten store vegger som skal vedlikeholdes. Velger du Smesta får du en oversiktlig bolig med mange muligheter, som varer livet ut. Interessert i dette huset? Ett valmat tak kan också ha delvis takfall på gavlarna och kallas då trapetstak. Vi listar nedan alla husmodeller som har valmat tak.


Observera att du kan filtrera ytterligare i rutan nedanför. Blink Hus sine medlemmer. Vi samarbeider med våre medlemsbedrifter som viser og selger boliger og hytter på vårt nettsted.


Dette synes jeg sjelden lar seg forene med moderne stil, men vil gjerne ha tips til husmodeller som kan fungere! Stilen innebar blant annet store flater, flatt tak (gjerne med terrasse), rette linjer og et “skjelett” av stålarmert betong. Klikk her for å lese mer om denne stilen.


Vår Signatur-serie er laget for deg som ønsker et hus med funkispreg, men samtidig et moderne og praktisk hus. Les mer om Signatur-husene våre her.

FRI er en variant som brukes mye i forbindelse med utbygg til hus med valmet tak. Kontakt din Verandaforhandler eller benytt produktskjema under for å bestille FRI! Da vi lette etter hus for en tid tilbake hadde vi en hel haug med kriterier vi ville ha oppfylt. Vi ville ha et småbruk som lå litt for seg selv ganske. Mange 80-talls hus har store glassflater og da vil moderne vinduer også hjelpe godt på komforten, kaldras er ikke lenger noe problem.


This Pin was discovered by Anna- Marie Kjøde Olsen. Et klassisk 80-tallshus med valmet tak var utgangspunktet. I dette tilfellet fikk familien en helt ny og funksjonell underetasje ved å senke terrenget, og sette inn nye, større vinduer.


Med større vinduer kan man få godkjente soverom eller en trivelig kjellerstue. Dette er en blogg som skal gi råd og tips i forbindelse med garasjer. Bloggen er skrevet av Igland Garasjen og NorgesGarasjen, men vil også ta for seg generelle ting som er viktig å tenke på i forbindelse med garasjeprosessen.


Systemhus bygger moderne hus , tradisjonelle hus og herskapelige hus i hele landet. Huset kan tilpasses dine behov. Hvis man ønsker å endre det originale huset, jobber man frem en optimal planløsning sammen med byggmesteren.


Et ferdighus kan man alltid endre på ut fra hva du ønsker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg