torsdag 23. juni 2016

Vakre sykkelturer

Det finnes ikke en bedre måte å oppleve vakre landskap enn fra sykkelsetet. Her er verdens ti beste sykkelturer. Den amerikanske siden Foxnews har i samarbeid med sykkelentusiasten Ron Van Dijk plukket frem verdens ti vakreste sykkelturer. Merlot Reiser arrangerer sykkelturer i mange land i Europa.


Våre sykkelturer går gjennom vakker natur, idylliske landsbyer og sjarmerende små steder. Bagasjen blir fraktet fra sted til ste eller som i tilfellet med øyhopping og sykkelferie på cruise i Kroatia bor vi på båten som frakter oss mellom de idylliske øyene i den vakre kroatiske skjærgård med god tid til å ta en dukkert fra ripen i det irrgrønne Adriaterhavet.

Du sykler på egenhånd i dette vakre området og velger selv varigheten på turen, fra til dager. Her kan du nyte late dager på sykkelsetet i Charente området, mellom Cognac og Angoulême, de flotte vingårdene, elven som passerer, de koselige små landsbyene belagt med brostein, den dype skogen og de mange vakre stokkrosene. Fra Vatnahalsen fortsetter ruten nedover den vakre Flåmsdalen til Flåm og Aurlandsfjorden.


Nedover Flåmsdalen er det flere krappe svinger og nydelige utsiktspunkt som kan være verdt å forevige med kameraet. Geir Stian Ulstein, syklisten bak boka Bakker og Berg, deler sine favoritter for de som er ute etter sykkelturer av den nokså krevende varianten. Frankrike-spesialisten TransProvence, kjennetegnet ved fleksibilitet, kvalitet og lang erfaring, tilbyr individuelle sykkelturer i alle Frankrikes vakreste regioner. Alle våre sykkelturområder er håndplukket for å gi kunden de beste opplevelser både når det gjelder natur, kultur og fremkommelighet med sykkel.


På to hjul kan du ta ting i ditt eget tempo.

Norges beste sykkelturer. Utstyrt med lettfattelige kart og GPS-ruter, kan selv den mest uerfarne syklist enkelt navigere uten guide, og i eget tempo. Sjekk våre sykkelturer. Vi har delt inn våre fotturer og sykkelturer i tre ulike vanskelighetsgrader, markert som følgende: 1Lett.


På disse reisene går etappene i et rolig tempo i terreng som ikke er kupert. De daglige etappene er ikke så lange, og normal kondisjon er tilstrekkelig. Nyt vinden i håret, det vakre kulturlandskapet og nesten mil med deilig asfaltert sykkelvei som tar deg gjennom nydelig natur - uten at du behøver å slite deg ut.


Sjuhäradsrundan går nemlig på den nedlagte jernbanelinjen, som etter at linjen ble stengt, ble gjort om til flotte sykkelløyper. Her har du alt fra vingårder og vakre strender, enestående nasjonalparker og selvfølgelig tradisjonelle Tavernas. El- sykkelturer på enkle ruter i den vakre og frodige Rhindalen.


Velg dine egne utflukter i vakre Toscana på en av våre mest populære turer. Mountain Adventures tilbyr sykkelferie og sykkelturer for alle, enten du drømmer om å sykle gjennom Toscana, kjøre i Dolomittene eller langs vakre Amalfi-kysten, så har vi sykkelturer som passer til deg. Sykkelturer på Finse. Her hos oss kan du på nært hold oppleve åpne landskap med frodige åkrer, vakre gårder og Glomma som slynger seg nedover Østerdalen og Glåmdal. Eller du kan sykle østover gjennom skogene langs landeveg eller skogsbilveg.


Her ligger forholdene virkelig til rette for flotte sykkelturer i snilt terreng. Etter at du har sendt inn en forespørsel må vi kontakte hotellene for å se om de har ledig kapasitet på valgte dato. Bestill derfor ikke en eventuell flyreise før du har fått en endelig bekreftelse på e-post fra oss, noe som kan ta inntil fire virkedager.

Reis på fottur til vakre destinasjoner i Europa. Rusle mellom landsbyer i Cinque Terre, på pilegrimsvandring til Santaigo de Compostela, langs lavendelåkre og solsikker i Provence og utforsk Lofoten fra inners til Å. Bli med på noen herlige og aktive dager til dette uvanlige vakre og frodige området langs Rhinen. Dette området har siden romertiden vært kjent for sine viner, sine små sjarmerende småbyer, middelalderborger, vinmarker og vakker urørt natur.


Vi skal ha vår base i den vakre vinbyen Rüdesheim. Flotte sykkelturer langs kysten, gjennom koselige Sørlandsbyer og i fjellet. Opplev Sørlandet på sykkel. Her finner du info om sykkelruter, sykkelutleie, terrengsykling og sykkelritt. Våre turer går gjerne litt utenfor allfarvei, med spennende bosteder og lokale matopplevelser.


Boka finnes på Ark bokhandel i Alta og på Alta Museum.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg