fredag 20. mai 2016

Alle barna maiken

Alle barna fikk mange jobber, unntatt Maiken , hun fikk bare sparken. Da vi tipset Maiken om at både hun og hennes familiemedlemmer kan benytte seg av medlemsfordelene tok det ikke lang tid før hun innså hvor mye hun og familien kunne spare på å benytte seg av en rabattavtale. Maikens familie består av mor, far og tre barn , og alle har mobiltelefoner som de bruker flittig.


I hverdagen har Maiken begrensing på skjermti men hun synes det er lettere å la barna sitte med iPaden når det er nyttig skjermtid. Jeg synes det er lettere å si ja til Pickatale enn til spilling, siden skjermtiden blir brukt fornuftig.

Da kan de gjerne sitte litt lenger med iPaden, sier Maiken. De sitter der og skal synge, alle atten barna. Tilsynelatende kjekk samling, gitarspill til og med.


Men de kjenner ikke Maiken på ekte, de vet ikke om steinen i magen til Maiken. De gjør seg sine tanker om hvorfor Maiken er så stille, hvorfor hun ikke deltar. De vet ikke at det blir for mye, Maiken bør få ro.


Sammen med Norges Skiforbund inviterer vi alle barn i skolealder til parken i Strandgata (ved lekeplassen) på Hamar onsdag 9. Her arrangerer vi utetimen med AKTIVITETSLØPYE for alle barn i forkant av Kirkebakken Grand Prix.

Etter løypa er gjennomført griller vi pølser og får besøk av Ingvild og Maiken. Vi gir deg Humoristen. Alle Barna vitser er typiske skolevitser hvor man legger inn en vits om et navn med noe som rimer på navnet. Her finner du et knippe rene alle barna vitser. Ser du etter grove alle barne vitser, anbefaler vi et besøk til grove-vitser.


Hun er dags ventende med sitt første barn og kommer ikke tilbake som værdame etter permisjonen. Maiken Sørdal Fosen (24) kommer fra Haugesun men bor i Bergen og er nyutdannet lærer. Vi er svært glade for at Maiken tar seg tid til å være med på jubileumsfeiringen, sier leder i Ringsaker Idrettsforening Eva Krogvig.


Den populære langrennsløperen skal løpe kilometeren i terrengløpet. Her vil det være klasser for de helt små til de aller største. Maiken har blitt til av kjæleformen for Maria, Mai. Maria er et bibelsk navn som kan bety elsket, stor og sterk, sjøens stjerne, opprører eller dråpe fra havet – alt etter hvordan man tolker navnets opphav. Delen -ken betyr liten, og finnes i mange andre navn, for eksempel Anniken.


Vi hadde tenkt til å vente litt til med å si det til alle , men siden det synes nå,. Til info visste heller ikke Maiken Wahlstrøm Nilssen hvem alle de resterende elleve menneskene hun skulle leke bondegård me var. Bortsett fra Aune Sand og Stian Staysman Thorbjørnsen.

Jeg tror ikke folk forstår at de castingansvarlige er på jakt etter karakterer framfor A-kjendiser. Maiken Nylund har debutert med barneboken Rikka på ordentlig og forever. En bok mange barn sikkert vil kjenne seg igjen i. Fem tips for å få barna til å spise mer.


Mange grønnsaker har nettopp denne bitre smaken som noen barn er skeptiske til, forklarer Maiken Anwar. Bjørnar og Maiken gleder seg, for de har fått besøk av bestemor og bestefar. Det er alltid så gøy! Boken I pappas armer inneholder hørespill med sang og musikk, tekst og fargerike bilder. Forsiden består av en pepperkake med figurer av alle barna med hvert sitt flagg.


Gjennom samtaler og historier fra Bibelen får de høre at Gud elsker alle mennesker. Nederst er alle barnehagens nasjonaliteter representert sammen med Hallo på sitt språk. Tar barna på alvor. Boka blir delt ut i forkant av barnehageåret slik at barn og foreldre sammen kan bli kjent med barnehagen, rutiner og annet innhold.


Barneaksjonen er et pedagogisk opplegg for barnehager, barneskoler og SFO, der barn i Norge lærer om barn i andre land. Du kan melde på din barnehage, skole eller SFO allerede nå! Svenskevitser gjør narr av våre kjære naboer i øst.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg