tirsdag 3. mai 2016

Gravemaskinkake

Denne gravemaskinkaken er enkel, kjempegod og en perfekt bursdagskake å bake til en som er glad i gravmaskiner og sjokolade. Har du en hjemme som er glad i gravemaskiner og lastebiler så har du kanskje allerede lekene i hus. Disse vasker du godt, gjerne i oppvaskmaskinen om de tåler det før du pynter kaken som en gravemaskinkake. Pynt kaken med masse deilig sjokolade, så det ser ut som steiner og steinplater eller kanskje en grusvei.


Gravemaskinkake i to lag.

Denne fremgangsmåten er enkel og kjempegod. Ti råd for god barnehagetilvenning Hvordan trøste et gråtende barn? Visp smøret i kjøkkenmaskin, og ha i melis - visp til myk krem. Ha så i smeltet og litt avkjølt sjokolade. Om du velger en lys eller mørk variant er helt opp til personlig smak.


Frosta med krem og trekt med marsipan. En ugift mann, så da måtte jeg ta fram litt pepper som grus. Jeg har laget en gravemaskinkake til en gutt som fylte to år.

Alt er laget etter bilder jeg har fått tilsendt. De ønsket seg en litt høy kake som skulle være ca. Han er så oppslukt av gravemaskiner, truck og traktor. Det måtte nesten bli sånn.


Så mor måtte prøve. Og det gikk nokså greit! Verdens styggeste gravemaskinkake. Garantert saftig langpannekake får du med poke cake, eller prikkekake som det heter på norsk. Alt du behøver å gjøre er å stikke mange hull i kaken og fylle den opp med deilig karamellsaus.


Kanskje kjenner du kaken etter navnet Kvæfjordkake? Men det MÅTTE være en Cat, for det har bestefar. Og vipps, så har man en gravemaskinkake den lille Byggmester Bob-fanen vil elske. Hvis du vil ha gravemaskinkake som på bildet kjøper du noen små gravemaskiner på lekebutikken og noe godteri som minner om grus, stein og san og så er det bare å lage en anleggsplass slik du selv ønsker. Til vanlig har jeg kakelag i en sjokoladekake fylt med smørkrem, men i denne ble det hele lag.


Far har kjørt gravemaskin så lenge jeg kan huske, og før min ti det måtte da være mulig å lage en gravemaskinkake. Mi kjære lillesøster bestilte gravemaskinkake til sin kjære som har bursdag imorgon.

Her har vi samlet noen deilige oppskrifter basert på produktene våre. Dette syntest eg vart ei utfordring. Jeg har kakepynteangst, så når den gravemaskinglade datteren ble tre lagde jeg en veeeeldig enkel gravemaskinkake #128521; Stor suksess,. Besteforeldrene er selvsagt invitert til gravemaskinkake søndagen etter, så et lite selskap skal vi jo stelle i stand for vår tapre storebror.


Sofus har hatt gravemaskinkake til bursdagen sin to år på ra og det ønsker han seg i år også.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg