torsdag 19. mai 2016

Voltaren mot sår hals

Reserver ditt Hotell i Hals online. Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå!


Influensasesongen starter gjerne i begynnelsen av oktober, og når en topp i januar.

Når bør du kontakte lege, og hvem bør vaksinere seg? Det er ikke noen typisk bivirkning, men det er ikke utenkelig. Det igjen kan kanskje irritere i halsen, og oppleves som en slags sår hals. Ved en forkjølelse er det svært vanlig å oppleve vond og sår hals. Sår hals er som oftest helt ufarlig og går som regel over av seg selv, men kan være ubehagelig.


ZYX smertestillende halstabletter har dokumentert effekt og lindrer halsen. I de fleste tilfeller gir plagene seg i løpet av et par dager til en uke.

Slimhinnene hovner litt opp og det kan bli vondt å svelge. Andre årsaker til sår og vond hals. Ifølge Norsk legevaktshåndbok kan en rekke sykdommer være årsaken til sår og vond hals : Kyssesyke, kalles på fagspråket mononukleose. Symptomer kan være slapphet, feber og hodepine, sender halssmerter.


Starter ofte med feber, sår hals og svelgesmerter. Storfjell-Olven forteller at det å gurgle varmt saltvann opptil flere ganger om dagen også kan være gunstig. Kok opp én liter vann og tilsett én teskje salt.


Gurgle dette så ofte du har anledning mens du har vondt hals. Ingefærteer betennelsesdempende og effektivt for å lindre en sår hals. Honning er en naturlig antibiotika som hjelper mot infeksjon, samtidig som den lindrer vondt i halsen.


Grøt er ikke så vondt å svelge, og du kan spise dette sammen med honning og bananer for å gjøre måltidet enda sunnere. Dersom du får plagsomme eller alvorlige bivirkninger av protonpumpehemmere kan H2-blokkere (også kalt Hantagonister eller H2-reseptorantagonister) også redusere syremengden i magen. Forskning viser at H2-blokkere ikke er så effektive som protonpumpehemmere. De vanligste bivirkningene er knyttet til mage-tarmsystemet.


Det kan forekomme dannelse av sår eller hull i magesekk og tolvfingertarm og blødning fra mage eller tolvfingertarm, som kan være livstruende, særlig hos eldre.

Dersom du har så vondt i halsen at det er vanskelig å svelge tabletter kan du bruke mikstur eller stikkpiller. Vi Apotek er opptatt av du som kunde skal få gode råd og riktige produkter. Vår kunnskap - din trygghet. Se mer og kjøp her! Jeg kan anbefale hexylresorcinol mot sår hals.


Cosylan er et antitussiva, dvs hostestillende og anbefales ikke mot sår hals. Mange sliter med sår hals , men kjenner ikke årsaken til hvorfor. Veit det står side opp og side ned på nettet om hva man kan drikke osv. Problemet mitt er at den er så sår at jeg får hverken spist eller drokket. Væska når en spærre og blir kasta opp igjen.


Har noen no råd mot sår hals når man ikke klarer å s. Ulike typer urteteer kan ha forskjellige egenskaper som påvirker kroppen positivt. Lakrisrot tar opp kampen mot både bakterier og virus, og lakris-te er derfor et godt valg når du har sår hals. Drikk etter behov og lyst.


Honning: Mange foretrekker heller honning i teen som lindring. Det er lite som er så vondt og plagsomt som sår hals. Men neste gang du rammes av vond hals , prøv å stryke litt tigerbalsam på utsiden av halsen, det kommer forhåpentligvis til å lindre smerten og til å hjelpe deg med å puste litt lettere. Dosen skal da holdes så lav som mulig og behandlingsvarigheten være så kort som mulig.


I denne saken presenterer vi først tips som er ment å lindre sår hals , deretter tips som skal forebygger sår hals. Tips for å lindre sår hals 1. Pasienter med sår hals skal vanligvis behandles symptomatisk uten antibiotika. Dette rådet kan du fort få av legen din.


Det er derfor som regel ikke nødvendig for pasienter med sår hals å oppsøke lege. Det første kalles det uspesifikke immunsystem og er klare for å forsvare oss mot alle. Etter at man har blitt smittet så går det 2-dager før sår hals.


Voltaren og tilsvarende ikke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg