fredag 6. mai 2016

Kvote sverige kjøtt

Ut over kvoten er det verdigrensen som avgjør hvor mye matvarer du kan handle uten å betale norske avgifter. Tollfri kvote for kjøtt ,. Dette gjelder typisk ved dagsturer til Sverige hvor man kjøper alkohol på Systembolaget. Men også et slikt innkjøp spiser av kvoten.


For salg om bord gjelder norske aldersgrenser for reiser til Norge og svenske aldersgrenser for reiser til Sverige.

Du har kun én kvote. Kjøtt , kjøttprodukter, melk og melkeprodukter. Fra land utenfor EØS er det forbudt å ta med seg kjøtt , kjøttprodukter, melk, og melkeprodukter i bagasjen. For å innføre øl, vin og tobakk må du være år eller mer. Skal du ta med deg brennevin og lignende over prosent, må du være år eller mer.


For eksempel kan det importeres 1tonn honning tollfritt fra GSP-lan eller 1tonn andebryst til kr 3per kg fra EU-land. En kvote kan gjelde ett eller flere varenummer.

Med Kvote -Appen til tollvesenet kan du regne ut kvoten. Book hotell i Sverige. Stort utvalg og lave priser. Gratis avbestilling! Super bilferie i Sverige med halvpensjon.


Er det noen som hvet kvota for sukker er? Jeg har funnet for kjøtt ,tobakk, og alkohol. Vi har manuell kjøttdisk hvor du finner alt av kjøtt fra de beste råvarene. Vi er kjent for vår deilige nykvernet kjøttdeig og kan også tilby mange andre delikatesser!


Stikk innom oss – du ser oss like ved E6. De hadde kvote på sjokolade og slikt tidligere, men mulig denne har blitt fjernet. Dersom ingen av tollerne, som ellers saumfarer forumet her på jakt etter etterretningsinformasjon, vil hjelpe, så anbefaler jeg deg å ringe til tolldirektoratet å forhøre deg. Det vil du ikke angre på.


Totalt kan det innføres inntil kg landbruksvarer (frukt, grønnsaker, bakervarer, meieriprodukter og lignende). Reis behagelig med Superspeed fra Kristiansand til Hirtshals på timer og min. Om bord finner du bl.

Ettersom Norge er utenfor EU, skal reisende som kommer fra Norge til Danmark og Sverige stemple Tax refund-kortet sitt i Norge. Les om fortolling av større mengder alkohol og tobakk enn kvoten. Merk at vi ikke stempler om bord. Alkohol over prosent er forbudt. Satser for forenklet forelegg for ulovlig innførsel av kjøtt.


Tar du med deg kjøtt fra egen jakt i et EØS-lan kan du ta med deg inntil kilo uten å betale toll og avgifter. Sjekk om du kan kvota for alkohol, sigaretter og kjøtt. Fritidsbåter mellom og meter skal være CE-merket.


Her er tre ting du bør vite om du planlegger å kjøpe alkohol , snus eller røyk i Sverige. Finn tollkvotene for grensehandel i Sverige her. Så mye kan du ta med hjem fra utlandet Her er taxfree-kvotene for brennevin, øl, vin, sigaretter, tobakkvarer, kjøtt , eksotiske dyr, suvenirer.


Som reisende direkte fra Svalbard kan du ta med deg eller få tilsendt opp til fem kilo kjøtt fra vilt og produkter av slikt kjøtt. Animalske matvarer innenfor tollkvoten kan innføres til privat bruk, forutsatt at matvarene innføres i egen bagasje i forbindelse med innreise eller mottas som pakke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg