torsdag 5. mai 2016

Ribbe pris 2018

Ribbe pris 2018

Så godt som halve Norges befolkning spiser ribbe på julaften. Hvis du følger disse enkle stegene, vil julemiddagen være reddet i år også. Du finner et stort utvalg av ribbe til enhver smak, pris og størrelse hos MENY. Vi tilbyr tynnribbe, juleribbe og familieribbe mot jul, enten pakket fersk eller som frossen. Denne artikkelen er.


Bak et kilo norsk ribbe av høy kvalitet ligger fortsatt betydelig arbeid og investeringer fra bondens side. Når prisen på landbruksprodukter dumpes, som de gjør i priskriger mellom kjedene fra tid til annen, oppstår en urealistisk forventning hos forbrukerne om hva produktet burde koster. Ribbe selges ned mot 3kroner kilo, mens kiloprisen for pinnekjøtt falt i flere dagligvarekjeder under kroner straks etter Rema skrudde ned prisen med prosent torsdag. Prissjef Stian Mårdalen i Rema kan ikke huske sist pinnekjøttet ble solgt så billig.


Dette er den laveste prisen på lang ti sier han til E24. Det ligger liv og hardt arbeid bak hver eneste kilo,. Testens beste ribbe imponerer fra første. Familieribba har magert og mørt kjøtt – noe barna gjerne setter pris på. Dette kjøttet er en del av ytrefileten på dyret, forklarer Harald Bregner.


Når du hos KIWI kan velge mellom frossen, krydret og naturell ribbe – hva velger du da? Sammenlign tilbud og priser på ribbe. Det er ikke mange norske hjem uten ribbe i løpet av jula, og det store samtaleemnet er om svoren blir like sprø i år som i fjor. Under finner du noen lure knep for å få den beste ribba og mange gode oppskrifter.


Dufter av eple og karve med noe sitrus og fat. Fruktig smak med mye eple. Fine kryddersmaker og en dominerende sødme. Litt tørrende og varm alkoholsting i ettersmaken.


Kolonihagen Tynnribbe, som gjør det sterkt både hos VG og Dagbladet. I Dagbladet er den testvinner, da den får en sekser på terningen. Testpanelet der roser ribba for dens perfekte svor, duft, fine lag med fett og saftige kjøtt som smaker utmerket. Vi bryr oss om ditt personvern.


Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Nå har vi akkurat satt ned prisen på all frossen ribbe til kroner kiloen i hele landet. Ved siden av det har vi kuttet prisen på mye annen julemat de siste dagene og ukene.


VINFORSLAG TIL RIBBE. Hvorfor man gladelig kjøper smågodt til 1kroner kiloen, men stusser over tilsvarende pris på et dyr som har blitt stelt me matet, tatt vare på, slaktet, partert og fraktet til butikk er bare en av mange ting jeg aldri kommer til å forstå. Her er den siste ribbe -oppskriften du noensinne vil trenge.


Men nok snikk-snakk. I utgangspunktet enig, men jeg tviler på om prisen på resten av handlekurven min ville vært merkbart mindre om det ikke var priskrig på ribbe. Noe må nok tas av kjedene på lavere gjennomsnittsmarginer også når det er ordentlig priskrig på enkelte varer, det er begrenset hvor mye mer de kan hente ut på andre varer. Vi har oppdaget at du blokkerer annonser.


Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi kan finansiere vår journalistikk med reklame og fortsette å være en gratis nyhetskilde. Her er oppskriften for deg som vil lage ribbe på samme måte som kokk Øyvind Hjelle. Du kan se ham i det sju timer lange TV-programmet Ribba – grad for grad.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg