torsdag 19. mai 2016

Smeg komfyr test

Bli din egen barista med kvalitets maskiner fra Lelit. Håndlaget i Italia! Full returrett og bredt sortiment. Vaskemaskiner, kjøleskap, tørketrommel, komfyr , integrerte hvitevarer mm. Matlagingsglede fortjener en enestående komfyr , med en harmonisk blanding av form og funksjon.


Inspirert av komfyrene som brukes av verdens beste kokker tilbyr Smeg genuine designikoner der stil og eleganse går hånd i hånd med høy ytelse, brukervennlighet og minimalt forbruk.

Selve ovnen på SMEG C6GMXfungerer på vanlig elektrisitet slik som de fleste andre gasskomfyrene, men med denne modellen får du en rekke spesialfunksjoner med på kjøpet: Blant annet elektronisk programvalg og automatisk av og på-funksjon. Energimerkingen gis ut fra hvor mange kilowatt den aktuelle komfyren benytter i timen. Jo flere kilowatt som benyttes i timen, jo lavere energimerking vil den aktuelle komfyren få. Dermed kan det på sikt være en økonomisk fordel å investere i en komfyr med et lavere energiforbruk.


Her er det snakk om en test med ovner i alle prisklasser, fra både kjente og mindre kjente merkevarer. De har sett på komfyren evner innen steking og baking av kjøtt og bakevarer, temperaturens nøyaktighet og stabilitet, sikkerhet og funksjoner. Du kan lese mer om testen av innebygde ovner her, men full tilgang krever abonnement. En komfyr er en mangeårig investering som gjerne benyttes hver eneste dag.


Den bør steke jevnt, stabilt og nå riktig temperatur, samtidig som den bør være brukervennlig og enkel å rengjøre.

Smeg forstår at det skapes vakre og tidløse gjenstander når arkitektur og kunst møtes. Denne kunnskapen har gjort at selskapet har samarbeidet tett med noen av verdens mest anerkjente arkitekter, for eksempel Guido Canali, for å skape husholdningsapparater som formidler Smegs filosofi perfekt – Teknologi med stil. Se alle tilbud og kjøp nå!


Hos Elkjøp kan du bestille på nett og hente dine produkter i nærmeste butikk! Se ukens kampanjeprodukter her. Finn et flott Smeg -kjøleskap eller en Smeg - komfyr med eller uten med gass.


La deg inspirere av Smegs ekspertise, kreativitet og italienske identitet. Hvis du lager pizza selv, er du sikkert klar over at det ofte er de små detaljene som gjør forskjellen. Det er visse justeringer som gjør at en pizza opphøyes til noe ekstra for eksempel når bunnen er sprø eller myk.


Nå kan du få din hjemmelagde pizza helt perfekt hos de fleste komfyrleverandørene. Komfyr med pizzafunksjon og kokebok. Da han var hjemme for å komme til hektene, gikk det opp for ham hvilke vanskeligheter kona hadde med å bruke den tradisjonelle komfyren. Maten måtte hele tiden passes, komfyren slukte brensel og hele fremtoningen var dårlig designet.


Han ville konstruere en ny komfyr , og han var opptatt av at den skulle være for folk flest. Lykke til med valget kjære Hilde! Vi dropper kjøleskapet, og er nå veldig usikre på om vi skal ha komfyren. Vi forventer liksom topp kvalitet til den prisen! Har ikke funnet noen sider som tar opp positivt og negativt om induksjonskomfyren til smeg , bare på gasskomfyren.


Alle rettigheter reservert.

Smeg ovner: forskjellen ligger i detaljene. Smegs komplette serie av estetiske innebygde ovner har blitt til gjennom år med forskning , som har resultert i topp ytelse på en rekke funksjoner og maksimal fleksibilitet og sikkerhet. Smeg gir også maksimal fleksibilitet i kokesonene, fra standard til diamant- og rekkekonfigurasjoner.


Smegs interne designere har dessuten også utviklet ultraraske og høytytende brennere med nesten vertikale flammer, noe som garanterer optimal koking. Aller Media Hvorfor ser du denne annonsen. Nettstedet du nå besøker blir i stor del finansiert av annonseinntekter.


Basert på din tidligere aktivitet hos oss, vil du få annonser vi tror kan interessere deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg