onsdag 25. mai 2016

Kiropraktor ottestad

Kiropraktor ottestad

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Vi vil gjerne vise deg en beskrivelse her, men området du ser på lar oss ikke gjøre det. Kiropraktortime på dagen! Han har som bakgrunn års utdannelse ved Scandinavian College of Chiropractic i Stockholm, og en årig bachelor i idrettsvitenskap med fordypning i fysisk aktivitet og helse fra Norges Idrettshøgskole.


Helseprofesjon som befatter seg med diagnostikk, behandling og forebygging av biomekaniske feilfunksjoner i bevegelsesapparatet samt vurderer effekten av dette på nervesystemet og individets generelle helsetilstand. Behandlingen baseres i stor grad på manuelle metoder. For å bli kiropraktor. Han har tatt sin utdannelse ved Palmer College of Chiropractic i Davenport IA, USA.


I tillegg til å være utdannet kiropraktor har han også en bachelorgrad i Fysisk Aktivitet og Helse fra Norges Idrettshøgskole i Oslo. Kontakt din lokale kiropraktor for råd og hjelp. Christian er utdannet kiropraktor ved Anglo European College of Chiropractic i England. Søster Borghilds veg 3. Se kontaktinfo, telefon, kart, veibeskrivelse, åpningstider, priser og ventetider.


Ved behov for time utenom åpningstid ta kontakt per telefon! Anbefalte kiropraktorer i Stange. Brukervurderinger, autorisasjon, kvalifikasjoner, kontaktinfo, ev. Din neste kiropraktor finner du her. Ved alle påfølgende behandlinger har kiropraktoren blitt kjent med deg og dine plager og fokuset er rettet mot selve behandlingen.


Helhetlig kiropraktorbehandling for muskler og ledd Våre kiropraktorer tilbyr helhetlig behandling for alle aldersgrupper rettet mot både muskler og ledd. There are for your search. Vilde er fysioterapeut og jobber tirsdager hos oss ved NEMUS Trondheim. Du kan booke time via timebestilling. Les mer om behandlere, sjekk pris og bestill time på nett gjennom Helsetjenester - raskt og enkelt.


Ottestadhallen Aktiv. Her kan du velge mellom massasjebehandlinger hos kiropraktor. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Avbestilling må gjøres timer før behandling den blir ellers fakturert i sin helhet.


Ved akutt ryggproblemer var jeg nødt til å ta kontakt med en kiropraktor her på Hamar, og jeg er så takknemlig for at jeg nettopp tok kontakt med Erik. Snodig dame som virker travel og stressa. Ikke håndhilste hun v første møte, hun spurtet i vei og jeg tuslet noe betenkt etter.


Kiropraktor ottestad

Mulig jeg er sær, men jeg synes det er viktig at legen tar seg tid og har sosiale antenner lange nok til å hilse. Timebestilling på nett er svært enkelt og bruke, og gir deg som pasient mulighet til å bestille og endre time på egenhånd. Velg din klinikk i listen nedenfor. NEMUS Tjuvholmen er en tverrfaglig klinikk med kiropraktor , fysioterapeut, massør og akupunktør. Vi holder til i nye tilrettelagte lokaler ved siden av ”The Thief” Spa.


Klinikken ligger sentralt plassert i Oslo, på Tjuvholmen utenfor Aker Brygge. Tjuvholmen ligger i bydel Frogner, midt på kystlinjen mellom Sjølyst og Bjørvika.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg