fredag 27. mai 2016

Hvor mange sekunder er det i 100 år

For å bruke konvertereren skriver du inn ønsket verdi i den tilhørende boksen. Klikk deretter med musen hvor. Finn ut din eksakte alder. Kalkuler din alder i dager, år , minutter og sekunder.


Fyll in din fødeslsdaton din og trykk Kalkuler, svarene vises automatisk.

Automatisering er en viktig evne for utvikling av aritmetiske ferdigheter. Som navnet antyder, får du 1sekunder på fullføre så mange spørsmål som. Du trenger ikke å vite klokkeslettet du er født for å bruke kalkulatoren.


Den fungerer selv om du ikke taster inn noe i disse tre feltene. Blant dem er det 9kvinner, mens 1er menn. For å telle antall sekunder i en time, må du telle til seksti ganger, og da får du.


Er det noen som vet det ? Jeg har prøvd å regne det ut i hodet men tallet ble for stort.

Jeg skal finde ud af hvordan man regner ud hvor mange timer, minutter og sekunder der er på et år. Udregningerne er ligeså vigtige som facit. Jeg er desværre helt blank i forhold til at regne det u og håbede at nogen kunne hjælpe. Oprindeligt var det skudår i alle år , der var delelige med 4. Hvornår er det skudår? Men det blev hurtigt klart, at det også ville give en forskydning af kalenderen i forhold til årstiderne.


Så derfor indførte man senere reglen om, at årstal der var deleligt med 1ikke var skudår, mens dem der var delelige med 40 stadig var skudår. I Norge i dag er det en forholdsvis liten gruppe på rundt 7nordmenn som er blitt så gamle at man kan rope hundre ganger hurra. Men levealderen går oppover, og særlig vokser gruppen av de eldste eldre.


Og hvor mange vil vi bli i fremtiden? Det er ganger så mange som i dag. Befolkningen - SSB CSS-filen ble ikke lasted ned korrekt, skjermleseren støtter ikke CSS, eller din versjon av Internet Explorer er for gammel for dette nettstedet. En time består av minutter og et minutt av sekunder. Fra desimalsystemet er vi vant med del av 1 eller del av 100.


Minutter og sekunder er del av 60. La oss se på to eksempler: Eksempel. Dette skaper ofte noe forvirring.

Hvis noen kunnne hjelpe meg med denne oppgaven så hadde det vært fint, og kan de som løser oppgaven for meg forklare det hvordan man gjør det på en måte detaljert? Jeg ville gjerne finne ut hvordan man løser denne oppgaven, og forstålelesen på hvordan man har løst den. Her er oppgaven: Gjør om til timer, minutter og sekunder : A. Tid er et abstrakt begrep hovedsakelig benyttet som en betegnelse for hendelsers konstante bevegelse fra fortid til nåtid til fremtid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg