mandag 23. mai 2016

Lønnstabell oslo kommune 2018

Oslo kommune er et eget tariffområde med egne avtaler. I de årlige forhandlingene avtales størrelsen på lønnstilleggene for de ulike arbeidstakergruppene, samt andre arbeidsvilkår som arbeidsti pensjonsforhol lønn under sykdom og lignende. Fagforeningene kan bistå medlemmene i arbeidsforholdet, og forhandler på ulike måter med kommunen om blant annet lønn, arbeidstid og pensjon.


Ved tillegg gitt i lokale forhandlinger flyttes man ett eller flere lønnsrammealternativer opp og følger det nye alternativet etter ansiennitet. Det kan være gitt lokale tillegg til stillingen tidligere som du kan ha krav på.

I tillegg gjenstår sentrale justeringer og lokale lønnsforhandlinger. Avsetning til sentrale lønnsmessige tiltak (justeringer for grupper) på prosent av lønnsmassen på årsbasis, med virkningsdato fra 01. Akademikerne rammer kommunens sentraladministrasjon ved å ta ut 1ansatte i streik.


Lønnstabell per 28. Ny hovedavtale for KS-området fra 01. Noen av disse er driftsnødvendige, andre registrerer ulike forhold ved bruken av nettstedet.


Dersom du ikke ønsker å benytte informasjonskapsler, kan du deaktivere dette i nettleseren din.

Finn din lønnstabell Her finner du lønnstabellene som gjelder for deg som er medlem i FO. Hvilken lønnstabell du har er avhengig av hvor du jobber, og hvilken tariffavtale arbeidsgiveren din har. FO-medlemmene tilhører mange tariffområder som ble forhandlet på ulike tidspunkt. På denne siden har vi samlet informasjon og resultatene fra oppgjøret.


LO kommune og YS kommune kom til enighet med KS innen fristen 30. Oppgjøret med de to sammenslutningene ble derfor sendt til Riksmeklingsmannen. Gratis avbestilling!


Bestill online og spar opptil ! Dette tariffområdet gjelder for deg som er ansatt i en kommune eller fylkeskommune. Lokal lønnspolitikk i Trondheim kommune. Det norske maskinistforbund Rosenkrantzgt. Det er også enighet om den videre prosessen for å opprette en egen særavtale om pensjonsordninger.


Excel) For deg som har gått over fra 1til 12-måneders lønn. Du fikk kompensasjon på , og årslønnen din ble deretter delt på i stedet for 1for å beregne månedslønn. Tabellen går fra lønnstrinn til 86.

Rammen for oppgjøret er på prosent. Det gis et generelt tillegg på prosent, minimum kroner 12. Unio kom natt til 1. Norsk Lektorlags medlemmer.


Dette er 7kroner, eller prosent, mer enn på samme tidspunkt året før. Vi mener våre medlemmers kompetanse bidrar til verdiskapning i kommunens tjenestetilbud. Oslo , uten å kjenne til de ansatte eller arbeidsplassens behov. I overenskomsten er det tatt inn særbestemmelser for Oslo Musikk- og kulturskole (pedagogisk personale). Beskrivelse: Vil du være med på å starte en ny rehabiliteringsavdeling i Oslo Som en del av Samhandlingsarena Aker skal det åpnes en rehabiliteringsavdeling i lokalene på gamle Aker sykehus.


Det er vel ikke akkurat logisk at Oslo kalles Tigerstaden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg