torsdag 5. mai 2016

Enkel kjøttdeig middag

Skal du lage en enkel middag i dag? Oppskriften finner du på matprat. Trenger du inspirasjon? Travle hverdager er det mange av. Her gir vi deg våre tips.

Prøv en av disse asiatiske rettene. Hver uke gir vi deg to raske middagsalternativer som består av bare produkter. Flere spennende middager på under minutter.


Se våre spennende oppskrifter her. PIZZASNURRER MED KJØTTDEIG : Super middag med salat til - og restene er perfekt til lunch dagen etterpå. Og vil du gjøre hverdagen enda enklere for deg selv, kan du bruke rester av spaghetti. Pizzasnurrer med kjøttdeig.


Er det noe som slår an i heimen, så er det pizzasnurrer!

Dette er en rask på pizzasnurrer som lages på under minutter, med ferdig pizzabunn, pizzasaus og revet ost! Bruk gjerne grov pizzadeig og karbonadedeig for en sunnere hverdagsmiddag. Enkel og rask oppskrift på pizzasnurrer med kjøttdeig eller. Kjøttdeig er utgangspunktet for mange gode middager. Hamburgere, kjøttboller, paier, taco, pasta bolognese og mye mer.


Du får kjøttdeig av okse, svin, kylling og lam. Karbonadedeig er en variant med mindre fett. Noe av grunnen er kanskje at kjøttdeig tåler mye smak, er lett å behandle og kan brukes i et utall retter. Fisk, grønnsaker, svinefilet, kjøttdeig , rester fra gårsdagens middag - alt blir godt i form, men de beste er sprø på toppen og kremete inni. Gratenger og middagsformer finnes i mange ulike former og smaker.


Dessuten er de smakfulle og enkle å lage. Perfekt hverdagsmat! Og alle råvarene kjøpes i vanlig kolonialbutikk som Kiwi, Rema eller Coop Extra.


Mange av disse rettene kan lages ved at man steker kjøttdeig og blander med halvfabrikater som gryteposer eller pakker med sauser og krydder. Vil du lage god mat fra bunnen av, finner du oppskriftene her på MatPrat. Vi har samlet et knippe med helgefavoritter med kjøttdeig.


Middagstips - oppskrifter på enkel , sunn middag Usikker på hva du skal handle inn til middag denne uka?

Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor. Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca. Finn populære cruise og seilturer i Australia! Lyst på noe digg til middag? Rask og enkel kjøpsprosess.


Lag en stor porsjon kjøttdeigbase, frys ned i mindre porsjoner, så blir det lettvint å lage middag. Det er alltid greit å ha et par lette og kjappe lavkarbo middagsoppskrifter på lur når du står på butikken og ikke vet helt hva du vil ha til middag. Har du kjøttdeig - har du middag.


Om du har lyst på en hverdagspizza (med perfekt bunn), en saftig og smakfull chili con carne eller en rask og fyldig tomatsuppe (se video her!) - så finner du alt du trenger her. Det er nesten umulig å lage noe som ikke smaker godt med kjøttdeig. Disse sunne og enkle veggis-oppskriftene kan du spise deg god og mett med samvittigheten i behold.


Nederst i saken finner du åtte gode middagstips. Matbloggeren Maj-Brit Aagaar som har gitt ut boken Kjøttfri mandag, deler sine beste tips for hvordan man enkelt kan få en grønnere hverdag. Gryte-oppskriftene inkluderer kjøttdeig og Toro smaksrik base - i tillegg til masse grønnsaker og annet digg!


Raske middager til hverdagsmiddagen eller helgekos. LES OGSÅ: gode middager med kjøttdeig. Skrell løk, gulrot og potet. Del og kjern ut paprika. Kna deigen med hendene til den blir enkel å forme til kjøttkaker.


Skjær løken i skiver. Når vi lager middag til barn vil vi at måltidet både skal være mettende, sunt og næringsrikt. Dersom barna ikke spiser maten, så hjelper det ikke om den er aldri så sunn.


Men det er ikke alltid like enkelt å vite hvilken middag som får tommel opp fra juniorene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg