fredag 13. mai 2016

Ferdighus priser 2018

Et ekte Tyrolerhus eller et elegant funkishus med pyramidetak? Sjekk ut Nøkkelferdig Hus Prisliste. Her kan du se våre priser og hva som er inkludert.


Ferdighus priser 2018

Velg fylke du ønsker å bygge i for å få frem prislisten. Hos Älvsbyhus får du fast pris i ett år fra bestillingsdato. Vi ser på huset Vinci som har utifra prislisten som ferdighus er på kr mill.


Fullt klar over at dette er langt fra nøkkelferdig. Men når vi kommer i møtet så har utgangsprisen steget til mill kun med begrunnelse at snekkeren på Hamar er billigere enn i Bærum. Godt mulig at dette er helt vanlig praksis.


Ferdighus er som regel konkurransedyktige på pris sammenlignet med arkitekttegnede hus. Her går vi gjennom typiske priser for ferdighus og hva som er inkludert. Du får også noen gode tips til hva du bør være oppmerksom på når du skal i gang med ditt ferdighushusprosjekt.


I tillegg setter vi deg i kontakt med de beste leverandørene på pris og kvalitet for nettopp ditt ferdighus. Dette må du tenke på når du skal sammenligne priser på ferdighus. For det første kan det variere fra leverandør til leverandør hva som følger med i prisen. Siden prisen også varierer pga.


Her finner du vårt utvalg av ferdighus. Vi har alt fra moderne, rimelige, klassiske og herskapelige husmodeller. Flere av hustypene kan Husbankfinansieres. Drømmer du om å bygge et moderne ferdighus eller funkisinspirerte hus av høy kvalitet? Kanskje en spennende flermannsbolig?


Da kan vi hjelpe deg - ta bare kontakt om du har spørsmål. Vi kartlegger gjerne dine behov sammen med deg, og bygger boligen akkurat slik du vil ha den. Hva koster et ferdighus ? Vi viser deg ett priseksempel og forsøker å gi deg noen gode svar på veien.


Se vårt priseksempel her. Vi forbeholder oss rett til å bruke fotografier av alle våre oppførte bygg i markedsføring av oss. Det tas forbehold om prisendringer. Alt innhold er opphavsbeskyttet, jfr åndsverkloven.


Det kan være forskjell mellom prisen i prislistene og endelig pris på hele prosjektet. Huset kan tilpasses dine behov. Et ferdighus er aldri helt ferdig. Hvis man ønsker å endre det originale huset, jobber man frem en optimal planløsning sammen med byggmesteren.


De aller fleste husene kan bygges på ulike tomter, både flate og skrå. Vi leverer nøkkelferdige boliger av høy kvalitet til en rimelig pris. Med tusenvis av variasjonsmuligheter, som gir deg muligheten til å skape og designe ditt personlige drømmehjem. De skal bygge nytt hus.


Vurderer du ferdighus ? Hos Blink Hus kan du velge mellom mer enn vakre ferdighusmodeller i høy kvalitet. Prisen er altså noe mer enn for mange andre ferdighus , men mindre enn om topparkitektene virkelig skulle har tegnet skreddesøm til hver enkelt tomt, mener leverandørene. Opprinnelig var svenske trehus bygd som massive tømmerkonstruksjoner. I dag anses byggingen av tømmerhus som et tidskrevende håndverk, og tid er penger. Dagens husprodusenter velger derfor et mer kostnadseffektivt alternativ og produserer derfor ferdighus av tre innendørs i moderne fabrikker.


Rask og enkel oversikt over hustyper og priser. Samtidig kan det være vanskelig å ta seg fram i jungelen av tilbud. Vi setter pris på alle tilbakemeldinger, men vennligst ikke skriv inn personlig eller sensitiv informasjon i dette feltet.


Diskuterer med en som skal kanskje skal bygge, og jeg mener at Alvsbyshus må være den rimeligste ferdighus løsningen i Norge, de har jo også ringmur med i sine priser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg