torsdag 12. mai 2016

Sengetøy barn

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment. Dekorer med detaljer fra Jotex.


Hos Bohus får du et stort utvalg av sengetøy til soverommet! Oppdag tidløst, skandinavisk design i vårt store utvalg av designklassikere her! Gjør barneværelset koselig med søtt barnesengetøy av høy kvalitet. Når du kjøper sengetøy til barn og baby hos oss kan du være sikker på at produktene er giftfrie og ikke inneholder noen helse- eller miljøskadelige kjemikalier. Sengesettene barna ønsker seg.


Tradisjonelt har gutter likt maskuline blå, svarte og grønne farger med motiver som biler og pirater. Noen ganger en blanding av bomull og lyocell. Bomull er et naturmateriale som er varig og blir mykere ved hver vask. Barnet ditt får en behagelig sovetemperatur hele natten, siden lyocell suger opp og transporterer bort fukt fra barnets hud.


Sengetøy barn

Og akkurat som med klærne, bør det være sengetøy i gode tekstiler, som både er slitesterke og komfortable for den lille. Kjøp myke og fine sengesett til barn eller baby og gi barnet en god natt søvn. Vi har stort utvalg design og farger. Vi har sengetøy i ulike kvaliteter som flanell, sateng og økologisk bomull. Våre sengetøy til barn er nøye utvalgt for å gi deg gode kvalitetsprodukter til billige priser.


Vi har alt fra Disney- sengetøy til sengetøy med motiver fra musikk og. Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. En av de mest populære variantene både for store og små er glatt bomull, og vi har flere artige mønstre og farger. Det er også mange fine motiver for barn , med alt fra Frost Sisters til Batman og Rex dinosaurer. Hos oss finner du alltid et stort utvalg sengetøy.


Beskytt også madrassen og det nye sengesettet ditt med et flott sengetepper. Besøk en av våre butikker eller bestill enkelt på nett her! Kvalitets barnesengetøy, sengetøy for barn , sengesett barn. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få oppdateringer fra oss. Tekstiler som sengetøy , puter, tepper og håndklær bidrar til å skape et lekent uttrykk på barnerommet.


La barna sove i en seng dekket av sine favoritter fra barneTV eller film. Håndklær med favorittkarakteren eller -helten er morsomme å ha med seg i svømmehallen, badeland eller i gymtimen på skolen. Ting har et stort utvalg av morsomt og fint sengetøy til barn.


Sengetøy barn

Nydelig sengetøy i en supermyk og deilig lin, perfekt til ditt barn. Designet, produsert og laget i EU etter standard norske mål! Alt sengetøy er vevd av de beste kvalitetsgarn, som farges før de veves, for å oppnå høyest mulig fargeekthet. Derfor bevarer Georg Jensen Damask sengetøy sin skjønnhet og eleganse i årevis. Hvis du ønsker det samme sengetøyet på barnerommet som på soverommet, eller vil gi en helt.


Hva er vel bedre enn å krype inn under en dyne i en nyoppredd seng med ditt myke, deilige yndlingssengetrekk? Finn ditt nye favorittsengetøy hos oss! Blant vårt store utvalg sengetøy finner du putetrekk og dynetrekk i for eksempel bomull, lyocell, lin, fløyel og sateng. Vi tilbringer en tredjedel av livet i sengen, derfor syns vi på Ellos at sengetøyet ditt skal være mykt og deilig, og passe din personlige stil.


Sengetøy barn

Mykt, nytt sengetøy gir en herlig følelse av hverdagsluksus. Her finner du alt fra trendy mønstre til luksuriøse kvaliteter. Kjøp alt du trenger for en god natts søvn, i vår nettbutikk her!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg