fredag 27. mai 2016

Frittstående badekar 140 cm

Frittstående badekar til lavpris. Produkter til en garantert lav pris og rask levering! Kjøp badekar frittstående hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg!


Balteco badekar er for frittstående montering med en overflate som er hvit matt og silkemyk. Badekar finnes i utallige former og utførelser.

Kanskje ønsker du et frittstående badekar med rette linjer, eller hva med et buet hjørnekar for bedre plass? Valgmulighetene er mange. Dersom du ønsker et badekar for kos og design, er frittstående badekar et godt valg.


Velger du et badekar for innbygging har du flere muligheter. Våre badekar er levert av anerkjente europeiske produsenter. Nedenfor kan det søkes på type badekar og på badekarets lengde. Gå direkte inn på produsent og deres serier om det ønskes andre størrelser eller løsninger. KLIKK HER til TILBEHØR på BADEKAR.


Under ,,leveranser,, i menyen kan du velge å få varene levert på døren.

Leveransert basert på vår egen transport av varer levert på døren hos deg. Du kan også ved utsjekk velg frakt og forsendelse basert på POSTEN eller BRING. Et frittstående badekar løfter ditt baderom eller spaavdeling og kan plasseres mot en vegg eller stå helt fritt i rommet. Her finnes blant annet det populære badekaret Bathlife Ideal frittstående rundt eller rett modell, i ulike størrelser. Svunnen er den tiden hvor nesten alle badekar var støpt i samme form, uten tanke på design.


Borte er de dagene hvor bading fortonte seg som en nødvendighet og mindre som en gledelig adspredelse. Med våre moderne badekar vil du lure på hvorfor du ikke alltid har hatt et. Ikke bare finnes det mange fantastiske varianter å velge mellom, et skikkelig badekar er også den ypperste hverdagsluksusen man kan unne seg.


Behovene er veldig ulike. Når du har funnet det badekaret du liker, så har vi mange dusj- og badekarbatterier å velge mellom. Fra klassiske til moderne blandebatterier i messing, kobber, gullfarge eller hvor ikke i råtøft sort matt?


Velg selv om du vil ha badekaret frittstående ,. Bredt utvalg av VVS produkter med de beste prisene i Norge. Bra priser, ingen reservasjonsgebyr. Reserver på 1, Jejsk. En ekstra sikkerhet når du bader eller dusjer.


Festes enkelt med sugekopper. Hos VVS Komplett finner du alle de mest kjente merkevarene.

Uansett hvor stort bad du har, finnes det et badekar for deg. Velg mellom tradisjonelt badekar , frittstående badekar og massasjekar. Vi har gratis frakt og rask levering! Hvis man ikke vil følge den tradisjonelle formen, har vi også runde badekar , som i diameter måler rundt 1cm. Innebygd badekar , firkantet, ovalt eller frittstående badekar.


Badekarret kan placeres overalt i rummet - eller i et hjørne, og der fyldes vand i fra et væg armatur eller et frittstående armatur. Quadro ulraslim er udarbejdet i sanitetsacryl, på et fuldbærende stålstel med justerbare fødder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg