mandag 2. mai 2016

Dåpskort tekst

For deg som bare ønsker et lite dikt til å ha på et dåpskort , har vi laget en liten samling dikt her. Slike små dåpsdikt kan også være en del av en dåpstale, eller en fadder eller bestemor kan lese et dikt i stedet for å holde en tale. Liten og søt med verden for dine føtter, hvor enn du går så husk dine røtter, kjærligheten følger deg på din vei, for vi setter utrolig pris på deg.


Du er så etterlengtet! Velkommen til verden og til lykke med dåpsdagen.

Gratulerer så mye med dåpsdagen, lille venn! Vi ønsker deg alt godt, og lykke til videre på ferden. Barn er sann lykke! Et barn er en gave, og dets verdi kan ikke måles noe annet sted enn i hjertet. Sitater til bruk ved fødsel, dåp og navnedag.


Nyttig for deg som skal holde tale eller skrive en koselig hilsen til den lille eller foreldrene. Derfor vil den her artikel komme med nogle gode råd til man kan kan skrive af personlige ting i et dåbskort. Så hvad skriver man?

Hva skriver man i dåpskort ? Forslag til tekst i dåpskort? Tekst takkekort dåp- hjelp ! Fant dem på barnemix. Til lykke med guttens dåp familiens lykke og håp. Gud velsigne din dåp det er framtid og håp Nå er du skrevet inn i Guds store bind med alles navn. Må livsferden din føre deg trinn for trinn mot h. Jeg skal skrive dåpskort , men er litt usikker på hva jeg skal skrive.


Du står fritt til å endre på invitasjonen slik at den blir perfekt! Usikker på hva du skal skrive? Ikke fortvil – vi har lagt opp forslag på tekst i alle våre dåpskort – så du trenger bare å endre navn, dato og sted før du er ferdig. Kortbutikken tilbyr bryllupskort, dåpskort , konfirmasjonskort og kort for alle anledninger i livet. Du finner den komplette serien med alt fra invitasjonskort, bordkort, menyer og festprogram til bordkort og takkekort.


Alle dine personlige tekst. Leter du etter sitater om barn? Da har du kommet til riktig sted. På denne siden gir vi deg flere fine og morsomme sitater om barn.

Disse sitatene kan passe fint på et kort til noen som nylig har blitt foreldre, eller på et dåpskort. B elow I have collected some good Poems and Kind Words that can be used for C hristening the Baby. Hjemmelagde dåpskort En søt dåpsgave skal selvfølgelig også ha et søtt dåpskort med. På den måten kan foreldrene huske hvem gaven var fra, og den lille kan lese alle de søte hilsenene hun har fått på dåpskortene når hun blir litt større. Dåpskort er fine minner fra en stor dag for et lite barn og de stolte foreldrene.


Eller: Kjære Marie. Vi gleder oss til å bli kjent med deg, og følge deg i oppveksten. Klem fra blasjfgjsdgj.


Dåpskort Jeg er ikke sikker på om mottakeren har fått kortet ennå, men jeg tar sjansen på å blogge det. Dikt til dåp og navnefest Tinetoffs litteraturforum. Da kan du lage ditt kreative kort med eget bilde når du inviterer gjestene til den stor dagen, og koselig også å lage et takkekort i samme stil.


Uansett hvilke fine kort du skal lage hos fotoknudsen, kan du lage kreative kort med egne bilder, tekst , og ulike design som passer perfekt til alle anledninger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg