mandag 2. mai 2016

Hvordan se gamle meldinger på facebook

Gå til Messenger-hjelpesenteret for å få hjelp med Messenger-appen. Du kan slå opp på gamle samtale som gjorde deg lykkelig eller emosjonelle. Men med tiden, meldingene på app bli akkumulert og det er vanskelig å bla gjennom hundrevis av meldinger.


Noen ganger det er en viktig app i et arbeidsmiljø og kan ha betydelig arbeide meldinger. Bytt til Meldinger skjermen når som helst for å se chat og meldingsloggen, sortert etter kontakt.

Finn ut mer om hva andre personer kan se på tidslinjen din. Klikk på Søk i Messenger øverst til venstre. Søk etter et navn eller nøkkelord. Se samtalene dine fra Chatter. Sveip mot venstre på samtalen du vil slette.


Trykk på Slett eller Slett chat. Slik sletter du en melding eller et bilde: Gå til Chatter, og åpne en samtale. Derfor har du et siste alternativ: ZIP-fil.

Eldirekte har fast lav frakt på 29kr - Se vårt utvalg her. Vi har lynrask levering, stort utvalg og god service. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Gruppechat, videosamtaler, spill, chatbots, historier og masse mer.


Jo mer funksjonalitet, jo mer tungrodd har den blitt. Kan noen fortelle meg hvordan og om det er mulig å åpne slettede meldinger på facebook ? Disse kan brukes til å se på både egne og andres vennskap. Og her kan det ligge noen overraskelser.


Fikk idag veldig lyst til å sjekke ut de første meldingene jeg har utvekslet med kompisene mine på facebook. Noen som har tips til hvordan dette kan la seg skje? Hvordan hoppe rett opp til første sendte melding ? Slik gjør du: 1) Når du får en ny melding så går du inn på appen Messenger uten å åpne selve meldingen.


Sett deretter mobilen i flymodus, uten å gå ut av. I denne artikkelen viser vi deg noen triks for hvordan du kan få en ryddigere Innboks, og dermed bedre oversikt - ved hjelp av fem enkle trinn. Meldinger du mottar forsvinner når tiden er utløpt, mens meldinger du selv har skrevet med tidsbegrensning blir helt sorte og uleselige når tiden er ute.


Dette hindrer selvsagt ikke mottaker fra å for eksempel ta skjermdump av meldingen , men det tilfører et lag med beskyttelse mot at uvedkommende skal kunne lese gamle meldinger.

Du har sikkert lagt merke til at når du godtar venneforespørsel til noen, vil vennene dine bli varslet automatisk News Feed deres hjemmeside. Det er her du ser om du har fått nye meldinger , venneforespørsler eller varsler. Her finner du også et søkefelt, hvor du enkelt kan søke opp venner og kjente, offentlige personer, bedrifter eller andre ting du er interessert i. Fremgangsmåte for å hente arkiverte meldinger. Er helt umulig å bla. Søkefunksjonen gir meg ikke gamle meldinger.


Mye gamle svar der. Vegg-til-vegg-kommunikasjonen deltar jeg ikke ofte i, men det hender jeg poster interessante linker. Av og til blir disse viktige meldingene på en eller annen måte slettet og må gjenopprettes.


I den nyeste versjonen av snapchat, brukere er nå lov til å lagre sine tekstkommunikasjon med sine kontakter gjennom bruk av den lange presse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg