torsdag 5. mai 2016

Leveringstid linser

Leveringstid linser

Stort utvalg av linser , briller, solbriller og tilbehør. Bestill fra LensWay i dag! Hos oss kan du raskt og enkelt handle rimelige optikkprodukter av ypperste kvalitet.


Leveringstid linser

Se hele utvalget av tilbehør! Våre optiker har høy kompetanse og vil anbefale en linse tilpasset dine behov. Kontakt oss gjerne dersom du ikke finner svaret på ditt spørsmål. Mail Bruk vårt kontaktskjema her. Chat Når chatten er åpen finner du chatten nederst i høyre hjørne.


SELGER KUN ORIGINALE LINSER De mest vanlige linsene lagerfører vi på eget lager, øvrige linser sendes direkte fra produsent til deg som kunde. Normal leveringstid 2-arbeidsdager, spesielle linser krever noe lenger leveringstid. Alle priser som oppgis er inkl.


Leveringstid linser

Prisgaranti og lynrask levering av kontaktlinser. Kjøp optikerens linser hos Lensit. Dailies AquaComfort Plus Multifocal. I henhold til Angrefristloven har du dagers returrett. Forseglingen på varen må være ubrutt.


Dagslinser er som navnet tilsier linser laget for å bruker i løpet av en dag. Det finnes en mengde fordeler med å velge endagslinser. Først og fremst er de det naturlige valget for deg som ikke ønsker å bruke så mye tid og krefter på selve håndteringen av dine linser.


Det er nemlig hvor mange linser de har til andres behov. Lensit har et stort utvalg, men jeg vet om et par andre nettbutikker som har litt andre type linser. Jeg hadde kontaktlinsene to dager etter at jeg bestilte dem, noe som er et stort pluss. Månedslinser og ukelinser kan du bruke i 2-uker før de byttes og kastes. Om du derimot bruker døgnetrundt- linser produsert i Silicon Hydrogel kan du til og med sove med linsene.


Se det store utvalget av briller og linser her! Norges ledende optiker på nett! Registrer ditt mobilnummer og få detaljer om dine sendinger her. Frequency Xcel Toric XR - pk - NB! Beregn ukers leveringstid.


Thanks to an extended range of prescription powers, Proclear Toric XR lets virtually anyone with astigmatism wear a monthly soft toric lens. Kjøp linser og linsevæske på nett! Så trist å høre at du ikke har mottat dine linser enda.


For enkelte styrker vil forsendelsen kunne ta lengre tid. Vår leveringstid er på 3-virkedager, men om det har gått over den tid kan det hende at noe har skjedd under postgang. Må jeg betale frakt?


Ja, om ikke annet står oppgitt. Fraktkostnadene vises i handlekurven din før du bekrefter bestillingen. Om linseseddelen din er litt mer komplisert og for eksempel gjelder multifokale linser eller. Det kobles enkelt opp via InspectorCam WIFI-sender (med integrert batteri) og er kompatibel med både Androi iOs (Apple) og PC. Via InspectorCam-appen kan man så ta både film og bilder for dokumentasjon og nærmere studie.


Toriske linser er det vanligvis litt leveringstid på. På de du har kjøpt er det ulike styrker, forskjellige akser og forskjellige sylindre. Leveringstiden er sjelden mer enn et par dager, hvis du ikke bruker en svært uvanlig type kontaktlinser.


Vi kan korrigere for nærsynthet, langsynthet, og skjeve hornhinner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg