fredag 20. mai 2016

Sengesett barn 140x200

Sengesett barn 140x200

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment. Dekorer med detaljer fra Jotex.


Sengesett barn 140x200

Enkel og billig handel på Cellbes. Sengesett - Alltid mange varianter. Hos Bohus får du et stort utvalg av sengesett til soverommet! Norges største utvalg av design for ditt hjem. Sengetøy med barnemotiver i størrelse 140x200.


Våre sengetøy til barn er nøye utvalgt for å gi deg gode kvalitetsprodukter til billige priser. Vi har sengetøy til gutter, jenter og tenåringer. Vi har alt fra Disney- sengetøy til sengetøy med motiver fra musikk og. Tradisjonelt har gutter likt maskuline blå, svarte og grønne farger med motiver som biler og pirater.


Sengesett barn 140x200

Kanskje et sengesett med et morsomt og barnevennlig motiv fra en serie man liker spesielt godt. Glidelåsene på barneproduktene våre har ingen glidelåsdrager. Det gjør dem sikrere for små barn , men fortsatt like enkle å åpne for eldre barn. Kjøp myke og fine sengesett til barn eller baby og gi barnet en god natt søvn. Sjekk ut de forskjellige bærekraftige materialene vi bruker i sengesettene våre, som lyocell, lin og mer bærekraftig bomull.


Lyocell og lin er perfekte materialer i sengesett ettersom det puster og absorberer. På den måten får du et sengesett som hjelper deg med å holde en jevn temperatur natten gjennom. Koselig sengesett for barn med motiv teddybjørn i nissedrakt. I 1 bomull, flanell.


Våre sengesett finnes i mange forskjellige farger og mønstre - også med forskjellige farger på hver side, slik at du kan snu det etter behov. Hos oss finner du alltid et stort utvalg sengetøy. Bestill på nett eller hent i butikk.


Gode sengsett i høy kvalitet, velg mellom nøytrale eller friske farger og mønstre. Alt fra Bomull, Egyptisk bommull som har lengre fiber enn vanlig bomull og gjør at det er mulig for fabrikkene å spinne finere garn. Egyptisk bomull brukes i satengsengesettene og har en glatt og blank overflate, og holder seg like fint vask etter vask. Bonprix har sitt eget interiørmerke bpc Living, og de leverer her ett billig, mønstret dynetrekk i ren bomull.


Sengesett barn 140x200

Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. Lego Nexo Knights sengesett. Velg mellom sengesett med 200cm og 220cm. Flere farger og mønstre. Alle sengesett er Oeko-Tex sertifisert som er din garanti for en ren natts søvn.


I tillegg er sengetøyet utviklet med komfort og varighet i fokus - det betyr at du får et sengesett som du kan være glad i lenge. Når vi snakker om kvalitet på sengesett , så mener vi kvalitet i hver eneste tråd. Velg blant sesongens sengetøy i ulike modeller, farger og mønster.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg