tirsdag 10. mai 2016

Selebukse baby

Vi starter vårt vintersalg med opptil på sports- og turtøy. Se bestselgere og nyheter til hele familien i nettbutikken. Stort og bredt utvalg av garn, strikkemønster og ferdige strikke kolleksjoner. Vi har et stort forhandlernettverk i inn- og utland.


Kjeledresser og snekkerbukser er et favorittplagg blant både foreldre og barn.

Ikke bare er dette tøffe klær for kule kids, men de er også praktiske og varmer godt. Svalbard selebukse baby 0-år, Blue Ink. Tøff selebukse i supermyk, litt tykkere og ekstra slitesterk i 1 Merinoull. Strikket selebukse i 1 økologisk bomull til baby.


Plagget har et dekorativt, innstrikket hjerte bak og trykknapper langs innsiden av benet, som forenkler av- og påkledning samt bleieskift. Få motenyheter og inspirasjon tilsendt på e-post. Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag!

Ved å klikke på SEND” godkjenner du våre Personvernerklæring (se over) og vil motta nyhetsbrev fra KappAhl. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser. I denne kolleksjonen finner du sommerens strikk til baby og smårollinger.


Bukse med seler, strikket i Duo. MUFC selebukse sett, baby. T-skjorte i 1 bomull. Hakesmekke 1 bomull. Denne siden ble sist oppdatert 02. Selebuksesett i tre deler. Gratis frakt fra 6kr. Search For The Baby. Lue - Votter - Skjerf.


Nydelig selebukse i fineste 1 Merinoull med stropper som krysser hverandre bak på ryggen. Stroppene har skjønne dekorative rysjekanter over skuldrene som er regulerbare. Myk og fin selebukse med lange ben og ribbekant med innfelt elastikk i benåpningene.

Liten åpen lomme foran på brystet med volanger. Design by Marte Helgetun så dagens lys 30. Det startet med en enkel blogg, og utviklet seg raskt til å bli til så mye mer.


I disse tider kommer man ikke utenom slike søte rompere som dukker opp både på blogger og Instagram. Det ble også mitt første møte med bomullsgarn. Til å strikke med var garnet veldig greit. Men det deler seg litt lettere enn ullgarn synes jeg.


Lindex online shop. Snekkerbukse for de minste (i størrelser fra ca mnd til halvannet år) fra EBBE Kids som har litt elastikk som gjør den fine å leke i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg