tirsdag 10. mai 2016

Halvhøy barneseng

Velg en trygg seng til barnet ditt. Kjøp barneseng i flere farger og stiler her. Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her. Få varene levert hjem.

Praktisk med oppbevaring til leker - Rask og enkel levering - Kjøp her! Sprell tilbyr det beste barneromsinteriøret - se selv her! Smarte Senger til Barn i alle aldre.


Spar fra , , helt opptil Finn Beste Pris På Alle Dine Nå! Sengene er laget for å vare i lang tid og de modulbaserte sengene fra Hoppekids kan lett ombygges til en vanlig juniorseng når barnet vokser og vil ned i en vanlig seng igjen. Sengen inneholder flere bokhyller og et skap.


Halvhøy seng Kurt barneseng.

Høyden på den halvhøye sengen er 1cm. Denne barnesengen er svært solid og veier hele 1kg. Legg i ønskelisten. En barneseng trenger ikke bare å være en barneseng – i alle fall ikke om man spør barna selv!


Og heldigvis for dem, finnes det da også et herlig utvalg av fantasifulle barnesenger i juniorseng-kategorien. Da kanskje du bør se nærmere på de praktiske halvhøye sengene i det store utvalget av gode og billige senger til barnerommet. Med en halvhøy seng får barnet ikke bare et sted og sove, men også smart plass under selve sengen.


Hos oss får du barnesenger i alle størrelser og utførelser – vugge eller sprinkelseng til minstemann, eller bilseng, høyseng eller etasjeseng til de som er litt større. I menyen over finner du underkategorier hvor du kan velge å se sengene etter størrelse eller type. Uttrekkbar barneseng som kan vokse i takt med barnet.


Det er også egne kategorier. Våre trygge og komfortable barnesenger passer til barn fra år og finnes i en lang rekke stiler og farger. Med et lekent design i sterke materialer med holdbare overflater og myke avrundede hjørner er dette utmerkede senger for barnet ditt. Her kan du velge mellom solide barnesenger laget av heltre i klassisk design, eller fargesprakende senger med motiver av barnas favorittfigurer. Les mer Få mest mulig ut av soverommet med en loftseng.


Når vi skal innrede rommene til barna våre har.

Dobbeltsen, enkeltseng, køyeseng, barneseng eller sprinkelseng. Vi har seng til liten og stor, og til ethvert behov. Vi har et stort utvalg av barneseng på lager i Drammen og har rask levering til hele landet. Du får derfor en god mellomting imellom en tradisjonell barneseng og en mellomhøy seng ved å velge en halvhøy seng. Vi spesialbestiller og lagerfører alle sengesystemer og øvrige Hoppekids Møbler.


På undersidene her vil du finne både komplette senger uten forheng, og også pakketilbud med sengegardin og madrasser. Swan halvhøy barneseng er den ultimate barnesengen. Sengen leveres med et uttrekkbart skrivebord og dørs skap og nyttige hyller. Laget av solide sponplater med en flott finish som er lett å renholde. Barneseng - Dette er barnas topp senger.


Er du på jakt etter en barneseng som både er trygg og en drøm å sove i, har Bohus samlet årets favorittsenger. Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. Fine og klassiske senger til baby - Oliver Furniture hos Sprell- Kjøp her!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg