tirsdag 17. mai 2016

Takkekort tekst bursdag

Takk gjestene dine for oppmerksomheten med et personlig takkekort. Det er vi stolte av og veldig glade for. Fotobok med dine egne bilder.


Takkekort med fargetrykk av høy kvalitet, rabatt - Bestill nå! Vi har det du trenger til festen - Stort utvalg i bursdagsgaver også - Kjøp her!

Sprell har mye pynt og dekorasjoner så festen bliver perfekt. Noen bursdager er mer vanlige en andre og noen ganske uvanlige. Finn din bursdag og se hvor mange som har bursdag samme dag som deg!


Her vil du finne eksempler på både korte og litt lengre tekster, samt tekster som inneholder personlige hilsener til hver enkelt. Under finner du forslag til tekst på takkekort i forbindelse med konfirmasjon. Tekst til bursdagskort Her finner du en rekke eksempler på tekster som passer å skrive på bursdagskortet.


Morsom bursdagshilsen Dersom du har lyst til å skrive en humoristisk hilsen til den som fyller år, så kan du finne en mengde forslag til morsomme tekster her.

Tekst til bryllupskort Lurer du på hva du skal skrive i kortet til brudeparet? Tekst til takkekort til bryllup Man får ofte mange bryllupsgaver som man ønsker å takke for. Her får du eksempler på tekst du kan bruke til takkekort til bryllupet. Hos Optimalprint kan du enkelt lage personlige takkekort basert på vårt store uvalgt av flotte takkekortdesign - vi har design som passer envher anledning.


Bruk en av våre maler som inspirasjon eller lag noe helt unikt. Sjekk resultatet online før vi trykker det for deg på papir med høy kvalitet. Da kan du lage ditt kreative kort med eget bilde når du inviterer gjestene til den stor dagen, og koselig også å lage et takkekort i samme stil.


Uansett hvilke fine kort du skal lage hos fotoknudsen, kan du lage kreative kort med egne bilder, tekst , og ulike design som passer perfekt til alle anledninger. Disse tekster kan hjælpe dig til at blive inspireret til at formulere den helt rigtige takkekort tekst. Det kan også være, at en tekst passer på lige dine følelser, og så kan den selvfølgelig bruges præcis som den er. Ser du etter dikt om å bli voksen? Da har du kommet til riktig sted.


Her gir vi deg flere fine dikt som handler om det å vokse opp. Disse diktene kan for eksempel passe i et konfirmasjonsdikt eller til en annen spesiell anledning eller milepæl i livet. Ved å fortsette å bla gjennom websiden godtar du vår bruk av informasjonskapsler.

Lag dine egne takkekort ! Raskt og enkelt Konvolutt er inkludert 1 fornøyd-garanti. Personlige takkekort med tekst Alle takkekortene til både dåp, bryllup og konfirmasjon gir deg mulighet for å sette inn et eget bilde og en egen tekst. Enten du ønsker egendesignede takkekort til bedriften, baby shower eller bryllup, har Vistaprint et perfekt utvalg til alle anledninger.


Med de personlige takkekortene fra CEWE kan du si takk til familie, venner og bekjente på en flott men spesiell måte. Vi har mange forskjellige maler du kan velge mellom, med plass til både ett og flere bilder. På denne siden kan du finne mange forslag til tekst. Print ut, brett kortet i to. Og husk, du kan velge str selv når du printer ut.


Pent når de er litt store. Tips når du skal ha tekst inni kortet: Skriv tekst på maskina print ut og klipp og lim inn;) Blir sikkert pent om du bruker farget papir på teksten på innsiden. Kortshop er et lite trykkeri som produserer alt av trykksaker til høytider som bryllup, fødsel, barnedåp, navnedag, bursdag , fest, konfirmasjon og jul.


I tillegg har vi noen råfine dørskilt. Vi skrev en personlig tekst til alle vi sendte ut takkekort til. Dette tok selvsagt en stun men de som fikk kortene ble veldig glade.


Og da fikk vi formulert oss litt humoristisk i somme av kortene, og det var jo det som ble vår røde tråd med bryllupet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg