torsdag 5. mai 2016

Muffins oppskrift matprat

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Lag lyse muffins som er perfekt for bursdagsselskap eller som 17. Disse store muffinsene er både saftige og gode. Pynt med melisglasur. Muffins og cupcakes har definitivt mer til felles enn det som skiller dem.


Muffins oppskrift matprat

Her har vi samlet våre favorittoppskrifter, både på muffins , cupcakes og god frosting til toppen. Saftige sjokolademuffins som er superenkle å lage. Toppet med en deilig sjokoladekrem smaker de knallgodt til en kopp kaffe.


Lag dem gjerne et par dager før du skal servere dem - de blir bare bedre av å stå litt. Alle elsker muffins ! Det er enkel å lage og en kan variere smaken i det uendelige. I denne oppskriften er det brukt rabarbra, som gir en deilig smak av sommer. Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider, og informasjonskapsler som grunnlag for videreutvikling av våre tjenester og for å tilby relevant markedsføring. Om du velger å bruke matprat.


Muffins oppskrift matprat

Oppskrift på gode og saftige muffins med ost og skinke. Matmuffins er fine å servere til lunsj, ha med ut på piknik eller som et langt spenstigere innslag i. Barnas favorittmuffins – perfekt til barnebursdag! Dette er oppskrift på enkle lyse muffins som alltid blir saftige og gode. Av denne oppskriften blir det muffins.


Lettvinte muffins er små, SUPERGODE muffins , som er SUPERRASKE å lage. Deigen skal bare røres sammen med en sleiv, og etter minutters steking er muffinsene klare! Du kan tilsette smak etter ønske.


Endelig en rynkekrem som virker. Til denne oppskriften på matmuffins trenger du middels store muffinsformer eller et muffinsbrett. Jeg laget gulrot muffins etter din oppskrift i går og de blei veldig gode. Hakket noen mandler og hadde i tilslutt (det er en vane jeg har, hakker noen mandler eller nøtter i nesten all bakst). Jeg bruker også Odelia norsk kaldpresset rapsolje for baking den er ikke så fet som mange av de andre, mine muffins blei myke og saftige.


Kremosttoppingen lager du rett før du får besøk og brer godt over de gode småkakene. MELD DEG PÅ NYHETSBREVET OG FÅ OPPSKRIFTENE I MAILBOKSEN. De som spør hvor mange det blir: Jeg har ikke prøv men ved å se på en annen, mer informativ oppskrift med omtrent samme innhol anslår jeg det vil bli ca. Fremgangsmåten i oppskriften trenger noe korreksjon og videre info.


Muffins oppskrift matprat

Denne oppskriften på Bananmuffins gir myke, litt kompakte og svært gode muffins med deilig banansmak. Muffinsene er spesielt godt likt av barn - også de helt minste! Forskjellen mellom cupcakes og muffins er at muffins er et bakverk i porsjonsform, mens cupcake er en kake i porsjonsform. Dette er en veldig enkel, men likevel utrolig god oppskrift på sjokolademuffins!


De kan enten serveres som de er eller pyntes med et lite melisdryss. Eller du kan strø over litt hakket sjokolade før steking, slik som på bildet. Dermed får sjokolademuffinsene straks preg av å være litt eksklusive.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg