onsdag 18. mai 2016

Fløtegratinerte poteter rema 1000

Fløtegratinerte poteter går aldri av moten og passer kjempegodt til kjøttretter. Hvis du ikke ønsker å gratinere med ost kan du sløyfe dette. Trenger du inspirasjon?


Her får du middagstips fra oss. Bedt gjester til middag? Prøv retter med svin. Skrell potetene, og skjær dem i skiver. Rens og finhakk løk og hvitløk.


Ha potet , løk, hvitløk, fløte, melk og hakket timian i en stor gryte. Rør godt underveis og smak til med salt og nykvernet pepper. Ha dem i en kjele sammen med fløte, melk, hakket løk, finhakket hvitløk, salt og pepper. Ha alt i en ildfast form og dryss over revet ost. Myke, deilige, ovnsbakte poteter med smak av hvitløk – bifftilbehøret over alle bifftilbehør!


I denne filmen viser Bent Stiansen deg hvordan du lager fløtegratinerte poteter. Kok opp og kok i fem minutter. Ha alt over i en ildfast form og dryss med revet ost. Varene får du utlevert, ferdig pakket, på en måte som passer deg. Lite slår en mør og saftig biff.


Med spennende tilbehør som brokkoli- og sjampinjongsalat og ovnsbakte rødløk, gjør du dette tradisjonelle måltidet klar til nyttårsbordet eller middag med gjester. Brun kjøttet i litt olivenolje i ca. Hell salatblandingen i en bolle.


Drypp over olivenolje og smak til med salt og pepper. Ha de fløtegratinerte potetene i en ildfast form. Strø over revet parmesan og gratiner etter anvisning på pakken.


Norske poteter har de beste vekstforholdene med lange, lyse netter, jevn temperatur og jord som er optimal for potetdyrking. Men det er kanskje ikke alle som vet at bak potetnavn som Beate, Pimpernel, Asterix og Kerrs Pink skjuler det seg ulike egenskaper og anbefalinger til tilberedning. Slik lager du fløtegratinerte poteter raskt: Kok potetskiver møre i fløten.


Tilsett hvitløk, salt og pepper. Sett formen til gratinering under grillen, eller ved 2°C i stekeovn, til osten er smeltet, ca. Denne oppskriften krever litt ti men vi lover deg at den er verd det, kanskje etter å ha kommet hjem etter en frisk søndagstur.


Her kan du virkelig sette det meste av den norske mathøsten på bordet. Porsjonsstørrelse: 1g. Daglige målsetninger. Smakfullt tilbehør som ratatouille og fløtegratinerte poteter gjør dette til en ekstra rik lammeservering. Reinsdyrfilet med supergode fløtegratinerte potetkaker.


Fløtegratinerte poteter rema 1000

Skal du lage en skikkelig luksusmiddag denne helgen, skal du velge reinsdyrfilet. Med imponerende gode poteter og en fyldig saus kokt fra bunnen av, er dette festmat du blir både mett og glad av! Bland inn potetskivene og la det små putre 5–minutter.


Dette passer utmerket til å servere når du har gjester. Du kan gjerne ha flere steker samtidig i ovnen. Takk til dere:) Langtidsstekt lammesteik og fløtegratinerte poteter med sjalottløk og parmesanost.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg