onsdag 4. mai 2016

Britannia hotel trondheim åpning

Ingen bookinggebyr. Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Les anmeldelser og se bilder.

Finn tilbud for reisen din! Se hva som er ledig Det med liten skrift Barn har adgang til spa- og velværesenteret mellom kl. Moderne spa i Norges vakre skjærgård. Bestill på hjemmesiden vår for beste pris.


Kystperlen du lengter tilbake til. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! En moderne innpakning av en klassisk opplevelse.

Etter tre år med totalrenovering er hotellet nå åpent. It provides luxury spa facilities and restaurants. Guests can enjoy a 24-hour room service. De har gjort en fantastisk jobb.


Jeg hadde ventet at det var nydelig, men jeg tror det har oversteget mine forventninger. Alltid lave priser! Hotellet gjenåpner 1. Ta en titt på bilder, les anmeldelser fra tidligere gjester og bestill hotell med vår prismatch.


Vi vil også fortelle deg om hemmelige tilbud og salg når du registrerer deg for å motta våre e-poster. Trondheim og vurdert til av på TripAdvisor. Deler av bygningen var i svært dårlig stand.


Renovasjonen av hotellet tok nær tre år og kostet rundt milliarder kroner. Ikke bare for å gjenskape, men for å rigge det for de neste 1årene. Gratulerer til alle involverte som har jobbet hardt og over lang tid med å få dette til byen!


We are looking forward to this exciting event!

Britannia på eksklusiv liste. Nye tilbud hver dag - for ethvert budsjett. Spar opptil på ditt hotell! Tilbu anmeldelser, sammenligning.


Et par kulturelle høydepunkter er Kunstmuseum og Sverresborg Trøndelag Folkemuseum, mens Stiftsgården kongelige residens og Nidarosdomen er noen av områdets populære attraksjoner. Andre interessante steder i nærheten er Nidarosdomen og Erkebiskopens palass. A historic luxury hotel built for the 21st century. Speilsalen ved gjenåpningen av hotellet.


Flybussen stopper like ved og sentralstasjonen har du minutter unna.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg