onsdag 25. mai 2016

Mam flaske erfaring

Gratis frakt fra 6kr. Lei av lang kø på apoteket? Bestill Mam fra Farmasiet hjem til deg. Spar tid ved å handle enkelt og diskret på nett. Rask leveranse og stort utvalg.

Kjøp MAM på nett og få det levert på døren. Fri frakt på kjøp over 4kr. Mam Easy Start Anti-Colic er den ideelle flasken til nyfødte. Barnet kan drikke i sitt eget tempo, helt avslappet. Mam flaskesmokk med SkinSoft-overflate i silikon gir en kjent følelse som gjør det lett for spedbarn å akseptere den.


Flasken kommer med unik ventilert bunn som sikrer en jevn strøm av melk og gjør at babyen ikke svelger luft. Våre produkter er resultatet av et intensivt samarbeid mellom eksperter fra feltene medisin, forskning og teknologi.

Takket være dette fremmer MAM -produktene hvert enkelt barns individuelle utvikling og gjør hverdagen enklere for barn og foreldre. All MAM -innovasjon følger dette grunnprinsippet. Følte ikke det tok lang tid eller at den varma ujevnt. Noen som vet om det finnes smokk nr.


Vet ikke om jeg får bruk for de, da vi bruker enda, men greit å vite. Jeg har brug for hjælp! I morgen skal jeg besøge en veninde som ikke har en mikroovn.


Kan man stille MAM anti kolik flasker i varmt vandbad uden at der kommer vand ind i bunden? Der er jo den der silikone ventil i bunden. Lillesøstera ville ikke ta flaske i hele tatt. De tok dem de fikk.


Denne gangen håper jeg at babyen kan bruke litt flaske i nødsfall, slik at pappaen av og til kan avlaste meg litt. Hva slags flasker har dere mest erfaring med til nyfødte babyer? Hvilke flasker vil barna deres ta?


Noen babyer vil kun ha de minste mam smokkene som kjøpes på apoteket.

Hadde jeg skulle valgt en hadde jeg valgt en pakke med nuk silikon smokker minste str. Ang flasker har jeg prøvd det meste, her begynte vi med flaske når hun var uker. Min erfaring er at avent og mam flaskene(de som er i butikken) ikke er noe gode til nyfødte. Flasken er lett å drikke av, enkel å rengjøre i tillegg til at den er hygienisk med beskyttelse over tuten. Noe som skiller flasken fra resten er det hendige snackrommet, der man kan legge små godbiter til barnet.


Dette fungerer veldig bra, selv om det kanskje kan fjerne fokuset vekk fra ønsket om å få barnet til å drikke vann. Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. Siden jeg bare har mam flasker til melk bruker vi disse fargede til vann,også fordi at bunnen ikke kan skrues av på disse.


Det med flasker er stadigvæk ret nyt for mig. Min baby tok ingen flasker i starten, ingen smokker heller. Til slutt ved mnd aksepterte hun Smokk og da kom flaskene etterhvert. Vi bruker mam flaskene. Vår erfaring er at dette finner man ut av selv etter hvert.


Prøv dere frem med hva som passer dere best og er mest behagelig. Vi anbefaler imidlertid å gjøre måltidet så koselig som mulig - hold barnet inntil deg, ha blikkontakt og ta dere god tid. Mange synes at en ammepute gir god avlastning til skuldrene også når man gir flaske. Morsmelkerstatning skal lages så tett opp til hvert måltid som mulig.


MAM Soft Brush er en innovativ flaskebørste med to ender som passer alle typer flasker. En myk børste for garantert ripefri flaske og et skaft med strukturert overflate for enkel rengjøring av flaskesmokkens innside. Flasken som følger med Philips Avent Natural, har en bred åpning, som gjør den svært enkel å rengjøre. En ulempe er imidlertid at flaskens størrelse bare er 1ml.


Dette er ofte bare nok til ett bryst, som betyr at du må bytte flaske før du kan fortsette med det andre brystet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg