mandag 23. mai 2016

Maurkverk innendørs

Kjøp skadedyrsprodukter billig! Fjern effektivt plagsomme insekter og gnagere. Sort sortemang av middler og produkter, både for å bli kvitt og videre beskyttelse. Langtidsvirkende maurmiddel i granulatform som er spesielt effektivt til maur som bor under bakken. Middelet strøs ut der maurene går, slik at de tar med seg middelet til maurkolonien der det fortæres av dronningen og resten av kolonien, som fører til at hele kolonien blir utryddet.


En populær måte å håndtere innendørs maurproblemer på er å drysse et pulver der dyrene oppholder seg. Det virker slik at maurene får det på seg, og frakter giften tilbake til reiret. En annen variant er såkalte åtebokser. De egner seg godt hvis du er urolig over at små barn og husdyr skal få i seg giften.


Ved maurplage innendørs er det kanskje anbefalt å bruke andre metoder og midler, slik som lokkemidler og sprøytemidler. Hvis allikevel skal bruke maurkverk , så strø pulveret ved innganger som dører, vinduer lufteluker etc. Bekjempelse av veps: Fin ut hvor vepsen flyr inn og ut. Hos noen kan det imidlertid bli plagsomt mye, og spesielt om mauren skulle finne på å slå seg ned innendørs. Jordmauren vil kun kunne gnage på mykt materiale, som allerede skadet treverk og isopor.


Får du stokkmaur i hus er problemet hakket større, da disse også går løs på og huler ut friskt treverk. Trinol maurboks, 2-pack Maurmiddel for innendørs bruk. Effektivt mot alle typer maur.


Anbefalt av Nasjon. TRINOL MAURLOKKEBOKS 2STK Har du fått maur i hus? Maurlokkebokser fra Trinol er enkel og trygg bekjempelse av maur, spesielt godt egnet til innendørs bruk.


Boksene inneholder både lokkestoff og åte og er klar til bruk. Innholdet er en meget effektiv kombinasjon av signalstoffer og aktive ingredienser, som lokker alle typer maur inn i boksen. Noen arter maur trives bedre innendørs enn andre arter sies det, men vi i Pelias Norsk Skadedyrkontroll har flere ganger møtt på maur innendørs som tradisjonelt ikke skal bygge bol inne. Vi er av den oppfatningen at de fleste maurarter kan gå innendørs og etablere seg der, selv om faglitteraturen hevder noe annet. Alternativer her er maurlokkebokser, små bokser med gift.


Mauren tar med seg giften til boet hvor resten av maurene også forsyner seg av giften og dermed blir utryddet. Det samme skjer med de andre typene maurmiddel som for eksempel Nippon maurmiddel eller Nippon maurkverk. Sprayproduktene dreper maurene som blir truffet av middelet.


Baythion Maurlokkeboks inneholder et aktivt stoff som mauren tar med seg til reiret. Det tar et par dager før middelet virker. Da kan man utrydde både dronningen og hele maursamfunnet, sier Peter Hjuler. Musefelle, rottefelle, skjeggkrefelle og maurmiddel og brunsneglefelle- Vi har et stort utvalg av middel mot skadedyr. I Norge er det spesielt to typer maur vi er vant til å se: røde skogsmaur og sukkermaur.


Sistnevnte trives dessverre godt innendørs , og som navnet tilsier, er de svært glade i sukker. Potetmel derimot, tar rett og slett livet av dem. Produkter som er effektive til fjerning av faraomaur – maurkverk.


Jeg er plaget med maur både ute og inne. Problemer med maur ute eller inne? Bufret Lignende Invasjon av maur er et problem mange kan oppleve om sommeren, både innendørs og utendørs.


Dette finnes flere effektive løsninger for. Marukverk virker på følgende måte: Maurkverk iblandet vann kan brukes til å vanne utsatte områder. Baythion er et middel fra Bayer som fungerer som åtemiddel utvendig. Det er sukkeråte iblandet granulat og skal være effektivt mot bekjempelse av hele maurreir.


Maurkverk innendørs

Mauren blir lokket av sukkeret og tar med seg giften til reiret og dronningen. Kontroll av bygninger hvor skadedyr er påvist innendørs , for å avdekke mulige inntrengningsveier. Faste inspeksjonsbesøk: Med utskiftning og supplering av bekjempelsesmidler og grundig ettersyn etter skadedyr.


Inspeksjonsintervaller etter avtale og behov. Ubegrenset tilkalling: Hvis problemer oppstår i kontraktperioden, og dette er avtalt. Maurene kan også være til plage utendørs. Har man heller med mange maur under, anbefaler Løvaas å løfte på hellene, og drysse på med Maurkverk fra Nippon. Dryss også gjerne middelet langs muren på huset eller ved roten til et tre for å redusere ferdselsveiene til mauren.


Det finnes også et middel som blandes ut i vann. Tenker at om jeg bruker kverk både inne og ute, så kommer maurene seg ingen vei og dør. Inne bruker jeg spray.


Men like fullt, så dukker de opp på nytt hver vår. Det er ikke kun din egen virketrang som vekkes til live med våren. Mens du vil komme i gang med hagearbeide og beising og maling, er det også andre og mer uvelkomne ting som våkner til liv, som maur og ugress.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg