onsdag 4. mai 2016

Tusenfryd gratisbilletter 2019

En frydelfull opplevelse for liten og stor. Spar penger ved å kjøpe billetten din online. Dette er ren svindel. Pris ved kjøp i parken er kr 15- pr. Ordinær pris er kr 48- i høysesong (inkl. inngang og kjøring i attraksjoner unntatt SkyCoaster).


Legg årets sommerfest eller event i Oslo regionen til TusenFryd.

La TusenFryd Event vårt eventselskap være din event arrangør. Vi kan eventplanlegging! Billetten er kun gyldig for bruk på en valgfri ordinær åpningsdag i april, mai og juni.


Rabatten beregnes ut fra lukepris fra kr 469–489. Tilbudet gjelder ved kjøp av inntil seks billetter og kan ikke kombineres med andre tilbud. Barn under 95cm får GRATIS inngang.


Du trenger ingen printer, du kan få billetten på SMS! Hvis du har en rabatt kode, skriv den inn i feltet under.

Påmelding for musikanter i juniorkorpset til Tysenfryd. Vi trenger foreldre til å stille med bil og være med og ta ansvar og transport for en gruppe barn. Instrumenter skal ikke være med. Usbl har et mangeårig samarbeid med TusenFryd og hver sesong får medlemmer kjøpt billetter til en svært god medlemspris. P4-rabatt på dagsbillett til TusenFryd.


Nå er det tid for påmelding til årets stevne! This feature is not available right now. Please try again later.


Norges største korpsstevne ble avholdt for ellevte gang på TusenFryd den 7. Så denne spammen er da omtalt på tusenfryd og min side. Tusenfryd har også advart på sine egne side i fjor. Sidene er lett søkbare på internet.


Så hvordan spres svindel i år? Først og fremst spres svindel fordi ola dunk ikke kildesjekker på internet Hadde man kildesjekket så hadde man også funnet ut av dette er svindel. Man kan jo ikke bli noe annet enn glad når man ser den utsikten. Det ser ut som det blir sol og varmt høstvær stort sett hele helgen. Spennende Halloween-opplevelser for alle aldre, både tøffe og mindre tøffe.


Vi har åpent lørdag 21.

Subscribe if you want. I dette skrivet har vi samlet viktig informasjon om stevnet, enten dere deltar lørdag 7. Det er viktig at stevnedeltagerne er kjent med innholdet i dette skrivet. OBS ‼️ Vi får fremdeles mange henvendelser om en undersøkelse som går i sosiale medier hvor man skal kunne vinne billetter til TusenFryd. Ved å opprette en konto til butikken vår, vil du kunne gjennomføre betalingsprosessen raskere, lagre flere adresser, vise og spore ordrene i kontoen din, med mer.


Meld dere på innen tirsdag 27. Prisen er kr 35 og da får du både transport og billett til parken. Mat må mann ordne selv, lurt å ta me da det er dyrt i parken. Vi drar fra Skauen Skole kl.


Selger is til blodpris Ny sjef for TusenFryd Her er spytopplisten Legionella-alarm på. TV er Norges beste nettsted for nyheter, sport, underholdning, vær, tv-guide og video.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg