fredag 13. mai 2016

Dikt til takkekort dåp

Lag personlige dåpskort til barnet med egne bilder og tekst! Se alle mulighetene her. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Dåpsgaver som garantert faller i smak og som blir et minne for livet. Gratis frakt - Vi sender innen timer, eller hent i butikk. Takkekort dåp – Eksempel 4.

På denne siden har vi samlet flere flotte dikt som kan passe til dåpen. Et fint alternativ til et dåpsdikt, kan være å sitere et vers eller to fra en dåpssalme. En dåp er en høytidelig anledning, og du vil gjerne skape en god stemning med noen små dikt ? For deg som bare ønsker et lite dikt til å ha på et dåpskort, har vi laget en liten samling dikt her.


Under finner du forslag til tekst på takkekort i forbindelse med dåp. Sitater til bruk ved fødsel, dåp og navnedag. Ved å fortsette å bla gjennom websiden godtar du vår bruk av informasjonskapsler.


Lag takkekort etter dåpen basert på en av våre gratis maler som du kan personalisere ved å sette inn dine egne bilder og en hyggelig tekst.

Er ikke inspirasjonen tilstede kan teksten i våre maler brukes som et utgangspunkt. Tusen takk for oppmerksomheten jeg fikk til min dåp , 4. Fant dem på barnemix. Til lykke med guttens dåp familiens lykke og håp. Gud velsigne din dåp det er framtid og håp Nå er du skrevet inn i Guds store bind med alles navn.


Må livsferden din føre deg trinn for trinn mot h. Dikt til dåpsbarnet Et lite barn en liten kropp, en liten hånd som strekkes opp. Du er et nydelig lite smykke. Med dåpsdagen hjertelig til lykke. Ukjent Da mødre ble til Da mødre ble til var tanken ganske klar. For mødre har noe i seg som ingen andre har.


De øser av sin omsorg og deler alt de vet. De viser deg at livet er håp og. Takk gjestene dine for oppmerksomheten med et personlig takkekort. Lag takkekort med eget bilde.


Det er vi stolte av og veldig glade for. Kun 68kr pr kort,minimum stk. Tekster og dikt til spesielle anledninger.

Dåpsdikt – flotte dikt til dåpen. Stor klem fra Pernille Mamma, pappa og Mikkel hilser også Hadde planer om og skrive egen tekst til alle hvor jeg skrev f. Sanger til dåp – Samling av sanger og salmer til dåpen. Gaver man får til babyen når den er født er jo helt frivillig gitt av de som ville hilse på, mens i dåpen er det vi som har invitert dem og på den måten tvunget dem til å gi en gave. Vi har sendt takkekort ifbm dåp - ikke fødsel.


Kortshop har mange flotte takkekort til fødsel, dåp og navnefest. Babyshower: Dette blir mer og mer vanlig også i Norge. La dåpen med familie og venner bli en suksess med et av våre spesielle barnedåp kort. Nyttig for deg som skal holde tale eller skrive en koselig hilsen til den lille eller foreldrene. Velg blant et stort utvalg forhåndsdesignede kort eller lag ditt eget for et mer personlig uttrykk.


Lag et flott fotokort til dåpen med bilder av den lille sjarmøren. Du kan dessverre ikke legge ut andres dikt på din egen nettside uten tillatelse. Vårt lille barn er nå blitt døpt. I dåpskjolen så yndig svøpt.


Din bestefar og bestemor, Til deg du barn med myke kinn, Et barn blir født – en flott juvel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg