tirsdag 24. mai 2016

Ting å gjøre i oslo på vinteren

Aktiviteter på sjø og land - by, fjord og fjell i hele Norge. Design unike ting med dine fineste bilder og navn. Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige ting. Bestill rimelig hotellpakke med de de beste billettene til teater og musikal i Oslo. Enkel online bestilling.


Ting å gjøre i oslo på vinteren

The Thief er hotellet du tar med deg den spesielle i ditt liv på for å oppleve en spesiell kveld eller natt i Oslo. Det finnes mange saker og ting man kan gjøre sammen med sin kjæreste i Oslo , både spennende, avslappende og gourmetopplevelser. Vi har derfor prøvd oss på en liten, men god blanding av alle i kategorier og som vi har på en bestselgerliste over opplevelser med kjæresten. Bare en halv time unna Oslo sentrum med T-bane ligger det uante muligheter for vinteraktiviteter. Kombiner ski og aking med storbyliv!


Selv om Oslo kan ha rykte på seg til å være noe dyrt og grått, men det er flere ting en an gjøre gratis i byen – og skulle det være kaldt eller dårlig vær er det flust av aktiviteter en kan gjøre innendørs. Hovedstaden passer også ypperlig for barn, og de vil helt sikkert elske Oslo Klatrepark eller Teknisk museum. Vi har rett og slett ikke budsjett til å reise langt eller lenge i vinterferien.


Ting å gjøre i oslo på vinteren

Underholdning til bilen. Ting å gjøre i Oslo : Se anmeldelser og bilder av ting å gjøre i Oslo , Norge på Tripadvisor. Oslo er så privilegert å ha slalåmbakker innenfor bygrensen.


På toppen av Holmenkollen ligger Tryvann vinterpark med nedfarter og en fallhøyde på 3meter. Nord i Oslo ligger Oslo skisenter Grefsenkollen – minutter fra Sinsenkrysset. Vi vet hva som skjer i Oslo ! For å gjøre det enklere for deg å finne frem blant et hav av reisemål, reportasjer og tilbud har vi samlet alle våre topplister på ett sted. Her kan du finne tips fra eksperter til ting å se og gjøre på neste norgesferie.


Super bilferie i Oslo med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Aktiv i Oslos vinterguide har all informasjonen du trenger i vinter. Det kan handle om ferier, aktiviteter og begivenheter i vinter.


Vinteren kan noen ganger virke fryktelig lang, men det er jo ikke noe problem så lenge vi finner på morsomme ting å gjøre. Oslo og Akershus en guide til det beste vinteren har å by på. Prøv disse tingene før våren og sommeren kommer for en liten (eller stor) energi-boost. TOPP: Du pleier kanskje ikke å ha noe problem med å finne på ting med vennene dine til vanlig. Men plutselig kommer det en dag eller to hvor alt står helt stille.


Hjernen kommer ikke på én eneste ting å gjøre – dere kjeder dere, rett og slett! Ingen fare, for her kommer punkter dere kan gjøre. Så i dag tenkte jeg å komme med noen tips til hva man kan finne på i Oslo i helgene. Og da mener jeg ikke utesteder og fancy restauranter, men litt mer.


Det er lett å tenke at nå på vinteren (skulle vel egentlig vært vår by now) er det ingenting å finne på. Med eller uten snø er vinteren en flott årstid til å ta med barna på en rekke aktiviteter. Her får du en liste med ting du kan gjøre med barna om vinteren. Husk å kle godt på både små og store. Det anbefales å bruke barneklær av ull og vind- og vanntette vinterdresser.


Husk også å sjekke at ikke fingre og tær blir for kalde. Det er en fin skibakke, og det er mange dyre hus på veien opp dit samt mange japanske turister. På vinteren kan du også ake i korketrekkeren (genialt), men uansett årstid bør du velge en annen kolle: Grefsenkollen. Et sted å spise, men også et sted for noen utrolig vakre turer og den beste utsikten i Oslo. Zoologisk museum på Tøyen: 10- for en familie på fire.


Barn under år gratis. I tillegg til å se utstillinger av norske og utenlandske dyr, kan barna se utstillingen Doktor Proktors sensasjonelle samling av Dyr Du Skulle Ønske Ikke Fantes Jo Nesbøs barnebøker med ”Doktor Proktor” har blitt en kjempesuksess i både inn- og utland.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg