onsdag 25. mai 2016

Onecall kontant

Enkelt og greit kontantkort med data. Du betaler kun for bruk av mobilen. Passer for deg som vil ha full kontroll på forbruket.


Det er det billigste alternativet for deg som bruker mobilen lite og kun vil betale for det du bruker. Vi lagrer ingen personlig, identifiserbar informasjon via informasjonskapsler, og informasjon om deg kan heller ikke spores via informasjonskapsler. Informasjonskapsler kan være nyttig både for oss og for deg som bruker onecall. Vi kan tilpasse nettsidene ut fra den informasjonen som lagres.


Finn det billigste mobilabonnementet til ditt bruk. Telefonabonnement med 4G dekning. Fra 0GB til 15GB data-trafikk. Med eller uten mobiltelefon. Etter to måneder velger du det beste mobilabonnementet for deg.


Vi ønsker å tilby maksimal datahastighet til alle våre kunder og bygger derfor ut vårt 4G-nett. Dette betyr at du vil få 4G dekning de fleste steder i landet, og med bedre fart. Du kan også finne oss hos mange frittstående forhandlere.


Onecall tar kroner per megabyte, med en makspris på 1kroner i løpet av en dag (nås etter MB). Forbruk på Ekstra-SIM trekkes fra innholdet i abonnementet ditt, eller etter gjeldende priser. Disse verktøyene brukes til å plassere våre annonser på andre nettsteder. På våre egne nettsteder brukes de til å logge trafikk fra de forskjellige annonsekanalene våre. OneCall bruker flere tjenester for annonsestyring.


MyCall er ledende på mobilsamtaler til utlandet og i Norge. Vi har billige datapakker og pakkeprodukter med billige ringeminutter til utlandet for kontantkort. Bestill startpakke HER!


Da må du ha internett, og det vil derfor ikke funke når du er tom for data. Lagrer du kortet ditt i Påfyll-appen trenger du BankID kun første gang, og kan senere fylle på fra mobilen uansett. Budsjett til luksus, hoteller og hjem.


Registrer kontantkort startpakke Registrer MyCall kontant startpakke her. Som bruker av onecall. De fleste nettlesere mottar informasjonskapsler automatisk, men du kan endre innstillingene slik at dette ikke aksepteres, eller gir deg et valg om aksept eller ikke. Ulike typer av informasjonskapsler.


Vi bruker tre typer informasjonskapsler. Det finnes ikke noe som helst betalingsmåte for kreditkort? Prøvd trikset med å skrive foran PIN-koden og søke manuelt etter nettverk.


Får bare ingen tilgang på alle nettverk jeg prøver, både 3G og GSM. Finnes det noen triks jeg ikke har prøvd? Datapakkene kan kjøpes når du fyller på kontantkortet, på Min side eller via SMS.


Våre datapakker inneholder Rollover data og Roam like home. Kontantkort - Ring billig til utlandet! For å gjøre det enkelt å velge det beste kontantkortet har vi laget denne oversikten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg