onsdag 25. mai 2016

Farger som passer til marrakech

Bestill din drømmeferie på Ving. Opptil rabatt på overnatting. Tak og lister er hvite. Vi skal prøve oss uten dører til gangen, da stua vår virker mye større da. I stua har vi en fondvegg ved spisestua og når vi sitter i sofaen og ser mot spisestua ser vi nå også rett i gangen, derfor ønsker jeg at fargen på fondveggen skal passe til marrakesh.


En varm beige tone.

LADY Supreme Finish Tre og Panel. Teblomst oppleves som en dempet rødlig farge , og kan i enkelte belysninger oppfattes som svakt rosa. Skagen – en rødaktig gråbeige tone.


Vil kunne oppleves som både grå og beige i fargen avhengig av belysning. Fargen har klare røde undertoner. Velg matt, dyr med verdt det.


Det er enkelt og forklarende for kunden å finne kontrastfarger som passer sammen,. Jotun tilbyr nemlig ikke bare veldig fine farger i seg selv, men de er også flinke til å tipse om hvilke farger som passer sammen, sånn som her.

Du får fargebeskrivelser og tips til matchende farger enten du. Hvilke andre farger i tilstøtende rom skal den fungere til ? Marrakech , og videre til. Passer fargen til møbler, kjøkkenskap, gulv etc. Prøvemal eller hent store lameller i butikker som har Jotuns fargesenter. Finn den fargen som passer deg og ditt hjem her.


Gang og hall er også malt i denne fargen , også der er eggehvit farge på det øvrige. Jeg er veldig fornøyd med fargen. Det skifter litt med lyset og er fin som bakgrunn til de fleste farger.


Sv: Fondvegg som passer til fargen marrakesh. Malt soverom i denne fargen , har malt på panelplater synes fargen er veldig. Står mellom marrakesh og mohair eller en som het sand ett eller.


Interiørmaling fra Jotun. Stilig og populær bruntone! Mensen var jo uker forsinket når den kom,så hvis den hadde kommet når den skulle så hadde det på en måte vært tida for mens nå.


Men kjenner jeg blir så. Har mensvondt også. Hva har dere i resten av stua?

Vi tenker Chi, men vet ikke om den passer. Lurer du på hvilke farger som passer best hjemme hos deg? Hvilke farger som matcher dine eksisterende farger , møbler og stil?


Her kan du spørre våre fargeeksperter, få fargeråd og tips til valg av maling. Få interiørtips sendt direkte til innboksen din! Men hvilke farger du skal velge, det er opp til deg selv. Mange kan synes det er vanskelig, men et enkelt triks er at hvis du har et bilde eller et maleri som har veldig mye farge i seg - så kan du trekke farger ut fra det.


Så vil maleriet samle interiøret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg